Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Mercedes: Κορυφαία φροντίδα για αυτοκίνητα άνω των 6 ετών

Διαβάστηκε από 5138 αναγνώστες - 4/2/2021

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 6 ετών, μπορούν πλέον να επωφεληθούν από το πρόγραμμα «Mercedes-Benz Service Select», το οποίο προσφέρει έκπτωση 38% για εργασίες συντήρησης και επισκευές. Δείτε ποια μοντέλα αφορά!

Η σωστή συντήρηση είναι το Α και το Ω για κάθε αυτοκίνητο, ανεξαρτήτου ηλικίας. Η Mercedes συμβάλλει ενεργά στην προσπάθειά σας να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο δημιουργώντας ένα πρόγραμμα, ειδικά διαμορφωμένο στις ανάγκες των κατόχων αυτοκινήτων άνω των έξι ετών.

Ο λόγος για το «Mercedes-Benz Service Select», το οποίο περιλαμβάνει όλες τις εργασίες συντήρησης και επιλεγμένες επισκευές, πάντα από εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Mercedes. Η κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει το εξειδικευμένο προσωπικό συνοδεύεται από τις πλέον ελκυστικές τιμές λόγω έκπτωσης της τάξης του 38%. Σε επίπεδο συντήρησης, το πρόγραμμα «Mercedes-Benz Service Select» χωρίζεται σε δύο επίπεδα, όπου στο πρώτο περιλαμβάνονται οι τυπικές εργασίες ενός «μικρού» service με όλα τα γνήσια ανταλλακτικά σε πολύ ευνοϊκές τιμές, ενώ στο δεύτερο επίπεδο (Service B) γενικότερες εργασίες συντήρησης, όπως ο έλεγχος των φρένων.



Ασφαλώς μέσω του προγράμματος «Mercedes-Benz Service Select», οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των έξι ετών μπορούν να πραγματοποιήσουν περισσότερες εργασίες, όπως η αντικατάσταση μπαταρίας, ή μάκτρων υαλοκαθαριστήρων. Όλες οι επισκευές πραγματοποιούνται με χρήση γνήσιων ανταλλακτικών «Mercedes-Benz StarParts», τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή και διακρίνονται για την κορυφαία τους ποιότητα. 

Όπως ήδη αναφέραμε, το πρόγραμμα αφορά Mercedes άνω των έξι ετών και αναλυτικότερη λίστα των μοντέλων που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευών μπορείτε να βρείτε στην σχετική ενότητα της επίσημης ιστοσελίδας. 

Το πρόγραμμα «Service Select» προσφέρεται στους εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και συνοδεύεται από πληθώρα ανέσεων, όπως η οδική βοήθεια και η παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις