Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μητρόπουλος σημαίνει ικανοποιημένοι κάτοχοι Hyundai-Kia

Διαβάστηκε από 8022 αναγνώστες - 3/4/2020

Αν έχεις στην κατοχή σου ή σκοπεύεις να αποκτήσεις αυτοκίνητο Hyundai και ψάχνεις για ένα ολοκληρωμένο πακέτο πωλήσεων και after sales υπηρεσιών, το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Μητρόπουλος ΑΕ είναι η σίγουρη λύση.

Η εταιρία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών  της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα.

Η έδρα της εταιρίας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων στον οποίο μπορείτε να δείτε από κοντα όλα τα νέα μοντέλα της Hyundai μαζί όπως το Νέο Hyundai i10 και το Kona Hybrid που μόλις ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα για Test Drive.

Διαθέτει επίσης τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, της προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιριών.

Επίσης υπάρχει και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρίας και έτοιμων προς πώληση και παράδοση έχοντας πρωτίστως συντηρηθεί  και έχοντας υποστεί βιολογικό καθαρισμό του εσωτερικού τους, περιμένοντας των νέο ιδιοκτήτη «σαν καινούρια».

Η εταιρία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ είναι επίσης υπεύθυνη και για τον έλεγχο και την συντήρηση των οχημάτων της Ελληνικής αστυνομίας

Στην επιχείρηση Χ. Μητρόπουλος ΑΕ θα επωφεληθείτε από τις μοναδικές παροχές, καθώς για την εταιρία πρωταρχικό στόχος αποτελεί η εξυπηρέτηση, η ικανοποίηση και η ασφάλεια του πελάτη.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Fax : 210 2635723 
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr  #hyundaimitropoulos
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις