Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Μοναδική προσφορά για ιδιοκτήτες Hyundai

Μοναδική προσφορά για ιδιοκτήτες Hyundai

Διαβάστηκε από 10149 αναγνώστες

Το εξουσιοδοτημένο κατάστημα Μητρόπουλος ΑΕ σου προσφέρει ΕΚΠΤΩΣΗ ΕΩΣ 20% & ΔΩΡΕΑΝ οδική βοήθεια για 1 έτος. Προετοιμάστε το Hyundai σας για να απολαύσετε μαζί του και αυτό το χειμώνα!

Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ κάνει μια μοναδική προσφορά στους ιδιοκτήτες Hyundai. 

    Κοινοποίησέ το »

  • Έκπτωση 15% τόσο στα ανταλλακτικά όσο και στην εργασία σε όλες τις επισκευές του αυτοκινήτου σας
  • Δωρεάν πλήρη ταξιδιωτική και οδική Βοήθεια για 1 έτος, πραγματοποιώντας το ετήσιο service του αυτοκινήτου σας στην Χ. Μητρόπουλος ΑΕ!
  • Έκπτωση 20% στην αντικατάσταση μπαταρίας 
  • Η προσφορά ισχύει έως 28/2/2022
Η εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕ ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1991 και αποτελεί μέλος του επίσημου δικτύου εμπόρων και επισκευαστών της HYUNDAI MOTOR COMPANY και της KIA MOTORS στην Ελλάδα. Εμπιστευτείτε την εταιρεία Χ. Μητρόπουλος ΑΕγια την καλύτερη συντήρηση του αγαπημένου σας Kia.

Η έδρα της εταιρείας καθώς και οι εγκαταστάσεις της κάθετης μονάδας ολοκληρωμένων υπηρεσιών βρίσκονται στο Ίλιον Αττικής, πλησίον των Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας (Κηφισός) και περιλαμβάνουν άνετο εκθεσιακό χώρο πωλήσεων καινούριων μοντέλων HYUNDAI,  τμήμα συνεργείου και φανοβαφείου άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, τμήμα πωλήσεων ανταλλακτικών, τμήμα προμήθειας και τοποθέτησης ελαστικών όλων των εταιρειών και τμήμα πωλήσεων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ελεγμένων για εσάς από τους τεχνικούς της εταιρείας. 

Για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει σχετικά με τη συντήρηση και τις επισκευές του Kia σας, απλά επικοινωνήστε με το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Kia έχοντας εύκαιρο τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου σας.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.hyundai-mitropoulos.gr     #mitropouloshyundai  

Κοινοποίησέ το »