Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο PEUGEOT 308: Έρχεται σύντομα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο PEUGEOT 308: Έρχεται σύντομα

Διαβάστηκε από 47169 αναγνώστες - 19/10/2021

Το ολοκαίνουργιο hatchback της PEUGEOT έρχεται σύντομα με αναζωογονημένη σιλουέτα, κορυφαίες τεχνολογίες, βελτιωμένη άνεση και νέους plug-in hybrid κινητήρες που κάνουν την διαφορά.

Το νέο PEUGEOT 308, στην τρίτη του πλέον γενιά, είναι πανέτοιμο να πραγματοποιήσει την δική του ολική επαναφορά στα σαλόνια της πιο hot κατηγορίας αυτοκινήτων μέχρι σήμερα, αυτής των μικρομεσαίων hatchbacks. Με την γαλλική φίρμα να έχει ξεκινήσει ήδη την παραγωγή του στα εργοστάσιά της, το μοντέλο αναμένεται να πατήσει Ελλάδα περί τα τέλη του 2021. Η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, ο no1 σε πωλήσεις επιβατικών και επαγγελματικών PEUGEOT στη χώρα μας, μας παρουσιάζει όλα τα νέα του χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει, λίγο πριν και από την πολυαναμενόμενη επίσημη πρεμιέρα του στις κάθετες μονάδες της σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα.

Κοινοποίησέ το »

 
Το πρώτο μοντέλο με το νέο σήμα της PEUGEOT

211 χρόνια ακριβώς από την ίδρυσή της, η PEUGEOT διανύει τα καλύτερα χρόνια της ιστορίας της. Αυτό αποτυπώνεται φυσικά στην ποιότητα των οχημάτων της η οποία κάνει την διαφορά από τον ανταγωνισμό και την οδηγεί απευθείας στην κορυφή των προτιμήσεων των οδηγών. Η αλλαγή του σήματος, στα πλαίσια της συνολικής αναθεώρησης της οπτικής ταυτότητας της PEUGEOT, σηματοδοτεί αυτή ακριβώς τη μετεξέλιξή της σε ένα premium brand που βρίσκεται αισθητικά, τεχνολογικά και ποιοτικά μπροστά από τον ανταγωνισμό του. Το νέο σήμα της κάνει πρεμιέρα με το νέο 308, το μοντέλο που επιλέχθηκε για να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της αριστείας και της κυριαρχίας της στη νέα εποχή.
 
Η σχεδιαστική υπεροχή του νέου PEUGEOT 308

Σχεδιαστικά, το αμάξωμα του νέου PEUGEOT 308 δε θυμίζει τίποτα από το μοντέλο που έρχεται να διαδεχθεί. Οι γραμμές και τα φωτιστικά του σώματα μοιάζουν αρκετά με άλλα best seller μοντέλα της εταιρείας όπως το 208, το 2008 και το 508, σε μία όμως πιο ανανεωμένη και εξελιγμένη τους εκδοχή. Στο εμπρός μέρος του μοντέλου δεσπόζει η κάθετη κυψελωτή μάσκα με το μακρύ καπό. Την παράσταση κλέβουν οι LED κεντρικοί προβολείς με την κάθετη φωτεινή υπογραφή που η PEUGEOT ονομάζει «δόντι λιονταριού». Στο προφίλ, κυριαρχεί το νεύρο που ξεκινά από τα εμπρός φανάρια και καταλήγει στα πίσω LED φανάρια που θυμίζουν νυχιές, παραπέμποντας ευθέως σε αυτά του 208.
 
Αυξημένες διαστάσεις εκτός και εντός
Ακολουθώντας την τάση της εποχής που θέλει τα μικρομεσαία hatchbacks να μεγαλώνουν, το PEUGEOT 308 αποκτά πιο μεγάλες διαστάσεις σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Συγκεκριμένα, το μοντέλο φτάνει τα 4,36 μέτρα, όντας 11 εκατοστά πιο μακρύ. Το δε μεταξόνιό του επεκτείνεται κατά 55 χιλιοστά φτάνοντας τα 2.675. Με χαμηλότερη πλέον οροφή, το μοντέλο φτάνει σε ύψος τα 1,44 μέτρα, προσφέροντας συντελεστή οπισθέλκουσας 0,28cd αντί για 0,30cd. Εντός του, το μοντέλο ξεχωρίζει για την άνεση που προσφέρει στους επιβάτες, οι οποίοι έχουν πλέον πρόσβαση σε 34 λίτρα αποθηκευτικών χώρων στην καμπίνα και σε 412 λίτρα στο χώρο αποσκευών. ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις