Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγήστε το νέο ταλαντούχο KAMIQ στη Skoda Κοιλάκος

Διαβάστηκε από 20804 αναγνώστες - 11/2/2021

Τώρα στη Skoda Κοιλάκος μπορείτε να δείτε από κοντά και να δοκιμάσετε το νέο KAMIQ, ένα crossover που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με τη μοναδική σχεδίαση της Skoda που προσφέρει δυναμικά σχήματα και τολμηρές γωνίες.

Το νέο Skoda Kamiq έρχεται να πλαισιώσει τα Kodiaq και Karoq, καλύπτοντας με τον πιο δυνατό τρόπο το κενό της φίρμας στα B-SUV. Το νέο Skoda Kamiq αγγίζει τα 4.241χλστ. μήκος και πάνω σε αυτόν τον καμβά, οι ιθύνοντες κατάφεραν να αποτυπώσουν μία μοντέρνα εκδοχή της γνωστής σχεδιαστικής φιλοσοφίας Skoda. Ένα από τα δυνατά σημεία του crossover της Skoda είναι η «επιθετική» σχεδίαση, με τους διαιρούμενους full LED προβολείς μπροστά και τον διαχύτη στο πίσω μέρος. Σχεδιαστικά, δεν αποκαλείται κλασσικό SUV καθώς συνδέει με ωραίο τρόπο περισσότερο στοιχεία από τις station wagon και hatchback κατηγορίες.



Η ευρύχωρη καμπίνα του Skoda Kamiq καταφέρνει να διατηρήσει τη σωστή ισορροπία ανάμεσα σε νέες τεχνολογίες αλλά και πρακτικότητα για την καθημερινότητα. Στην premium αύρα του εσωτερικού διακόσμου με τα μαλακά υλικά και τις περίτεχνες λεπτομέρειες, ξεχωρίζουν το ψηφιακό καντράν των 10.25 ιντσών, το τριάκτινο τιμόνι αλλά και η οθόνη των 8 ιντσών με εύκολη συνδεσιμότητα με όλα τα smartphones που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό.

Με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2.651 χλστ. δίνει εντελώς διαφορετική αίσθηση ευρυχωρίας. Οι πίσω επιβάτες έχουν μεγάλο περιθώριο για τα γόνατα αλλά και τα κεφάλια, ενώ το πλάτος θα ικανοποιήσει και αυτό με τη σειρά του, όπως και οι δεκάδες αποθηκευτικοί χώροι. Highlight του Kamiq όμως αποτελεί ο χώρος αποσκευών των 400 λτ. ο οποίος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1.395 λτ. νούμερο που εκτοξεύεται στα 2.444 λτ. με την αναδίπλωση και του καθίσματος συνοδηγού.



Το νέο Kamiq δεν θα σε πάει απλά και άνετα στο προορισμό σου, θα αλλάξει την καθημερινότητα σου, κάνοντας την πιο εύκολη μέσα από μικρές έξυπνες λύσεις. Έτσι λοιπόν το νέο μοντέλο της Skoda προσφέρει προαιρετικά αυτόματη προστασία άκρων στις πόρτες, ηλεκτρική πόρτα χώρου αποσκευών αλλά και ηλεκτρικά αναδιπλούμενο κοτσαδόρο. Τα στοιχεία Simply Clever ολοκληρώνονται με μία ξύστρα πάγου, αποσπώμενο LED φακό, μετρητή βάθους πέλματος αλλά και μία ομπρέλα στην πόρτα του οδηγού.
 
Σε επίπεδο κινητήρων, το Skoda Kamiq διαθέτει πλούσια γκάμα με επιλογές βενζίνης, πετρελαίου, αλλά και φυσικού αερίου. Στην πρώτη περίπτωση, υπάρχουν διαθέσιμα μοτέρ απόδοσης από 95 έως 150 ίππους, ενώ ο κινητήρας πετρελαίου ονομάζεται 1.6 TDI και αποδίδει 116 ίππους. Η τιμή εκκίνησης των 15.5900 ευρώ αφορά την έκδοση βενζίνης των 95 ίππων, η οποία συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο. Σε αυτή την περίπτωση, η κατανάλωση κυμαίνεται στα 5,6 λτ./100 χλμ και οι εκπομπές CO2 αγγίζουν τα 127 γρ./100 χλμ. Έτσι, τα τέλη κυκλοφορίας περιορίζονται στα μόλις 81,28 ευρώ.
 


Το νέο Skoda Kamiq έχει μεγάλους χώρους, είναι τεχνολογικά άρτιο και διαθέτει τρία επίπεδα εξοπλισμού, τα «Active», «Ambition» και «Style», μέσα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Προσφέρεται με άτοκη χρηματοδότηση, προκαταβολή από 0% και τιμή εκκίνησης τα μόλις 15.900 ευρώ, ενώ η απόκτησή του γίνεται εύκολα και γρήγορα. Μέσω online παραγγελίας, μπορείτε να επιλέξετε το Skoda Kamiq που επιθυμείτε, επωφελούμενοι από τους προνομιακούς όρους χρηματοδότησης που ισχύουν για όλα τα ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της εταιρείας.
 
Επικοινωνήστε τώρα με την Skoda Κοιλάκος και κλείστε το δικό σας ραντεβού για Test Drive.
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις