Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Όλη η γκάμα Plug-in Hybrid στην Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Διαβάστηκε από 35713 αναγνώστες - 1/12/2020

Τώρα στην Α. Ισμαήλος Α.Ε μπορείτε να βρείτε διαθέσιμη όλη τη νέα γκάμα των εξελιγμένων plug-in hybrid μοντέλων της Mercedes-Benz και τις καινοτόμες τεχνολογίες που ενσωματώνουν.

Λόγοι για να επιλέξετε ένα Plug-in υβριδικό αυτοκίνητο. 
  • Ευφυής αποδοτικότητα και χαμηλή κατανάλωση.
  • Τα υβριδικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα κινούνται ηλεκτρικά εντός πόλης και αξιοποιούν την αυτονομία του κινητήρα εσωτερικής καύσης εκτός πόλης. 
  • Άνετη δυναμική οδήγηση.
  • Τα υβριδικά μοντέλα εντυπωσιάζουν με την προσαρμοστικότητα και τη δυναμική οδήγηση, χωρίς να χρειάζεται να επεμβαίνει συνειδητά ο οδηγός. 
  • Μεγάλη αυτονομία χάρη στην έξυπνη διαχείριση συστήματος κίνησης. 
  • Καθοριστικός παράγοντας για την έξυπνη διαχείριση συστήματος κίνησης είναι ο αποδοτικότερος συνδυασμός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκινητήρα.
 


Αποδοτικότητα & κατανάλωση
  • Περισσότερη αυτονομία. Περισσότερη ισχύς. Λιγότερη κατανάλωση.
  • Μέγιστη ευελιξία χάρη στον συνδυασμό ηλεκτρικού και συμβατού συστήματος κίνησης σε μεγάλες αποστάσεις.
  • Οδήγηση χωρίς τοπικές εκπομπές σε καθημερινές αποστάσεις, για όλες τις κατηγορίες. 
  • Προνοητική στρατηγική λειτουργίας με ανάκτηση ενέργειας βάση διαδρομής όπου λαμβάνει υπόψη της τα δεδομένα πλοήγησης, τα χαρακτηριστικά του εδάφους, τα όρια ταχύτητας και τις συνθήκες στο σύνολο της διαδρομής. Το σύστημα υποβοήθησης ECO διευκολύνει τον οδηγό να εξοικονομεί ενέργεια.
  • Μειωμένη κατανάλωση μέσω της στοχευμένης φόρτισης. Όσο συχνότερα φορτίζετε το αυτοκίνητο και χρησιμοποιείτε την προνοητική στρατηγική λειτουργίας βάσει διαδρομής με ανάκτηση ενέργειας, τόσο αυξάνεται το ποσοστό ηλεκτρικής λειτουργίας και μειώνεται η κατανάλωση του αυτοκινήτου σας. 
  • Υβριδικό όχημα με πετρελαιοκινητήρα. Η σύγχρονη τεχνολογία πετρελαιοκινητήρα συνδυάζεται με το υβριδικό σύστημα κίνησης νέας γενιάς με υψηλότερη αποδοτικότητα, σημαντική οδηγική άνεση και εντυπωσιακή αυτονομία του πετρελαιοκινητήρα. Επίσης, με τον φορτιστή αυτοκινήτου διπλασιάζεται η ισχύς φόρτισης.    


 
 
Άνετη δυναμική οδήγηση
Ήρθε η στιγμή για νέες εμπειρίες, με συναίσθημα και νοημοσύνη.
  • Αίσθηση δυναμικής οδήγησης με άμεση απόκριση και μέγιστη ροπή στρέψης από την εκκίνηση του κινητήρα. Αν όχι αμέσως, τότε με την πρώτη επιτάχυνση, θα αισθανθείτε τη συνδυασμένη ισχύ των δυο κινητήρων. 
  • Αθόρυβη ηλεκτρική λειτουργία. Απολαύστε τη νέα οδηγική αίσθηση με αυθόρμητη, δυναμική επιτάχυνση και σχεδόν αθόρυβη οδηγήση. Ξεκινήστε τη μέρα σας χαλαρά με μια αμιγώς ηλεκτρική διαδρομή, χωρίς τον θόρυβο του κινητήρα.
  • Δυνατότητα ελέγχου του προκλιματισμού μέσω εφαρμογής. Απολαύστε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας από την πρώτη στιγμή που θα μπείτε στο αυτοκίνητο. Ρυθμίστε εκ των προτέρων την ώρα και τη θερμοκρασία για τον αέρα εσωτερικού και ανάλογα με τον εξοπλισμό, για τα καθίσματα, μέσω του Mercedes me ή από την κεντρική μονάδα. Εάν ταυτόχρονα φορτίζετε το αυτοκίνητο, τότε διατηρείται ολόκληρη η ισχύς της μπαταρίας για την εκκίνηση. 
  • Λιγότερες επεμβάσεις στα φρένα, χάρη στην έξυπνη ανάκτηση ενέργειας. Κάθε φορά που φρενάρετε, αποκτάτε περισσότερη ηλεκτρική αυτονομία. Κατά το ρολάρισμα ή την πέδηση, η κινητική ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική και χρησιμοποιείται για τη φόρτιση της μπαταρίας (ανάκτηση ενέργειας). Η προνοητική στρατηγική λειτουργίας υποστηρίζει την επιβράδυνση σε συνθήκες κυκλοφορίας όπου απαιτείται πέδηση, ενισχύοντας την ανάκτηση ενέργειας.     

Γνώρισε όλα τα μοντέλα στην Α. Ισμαήλος Α.Ε. A-Class Hatchback, A-Class Sedan, B-Class Sports Tourer, CLA Coupé, C-Class Sedan, C-Class Estate, E-Class Sedan, E-Class Estate, GLC SUV, GLC Coupé, GLE SUV, GLA. κλείνοντας το δικό σου online ραντεβού για Test Drive.


 
Επικοινωνία
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης  156, Γλυφάδα 166 74
Τηλ.:  +30 210 89 86 900
Site: http://www.ismailos.gr
Mercedes-Benz: Α. Ισμαήλος Α.Ε. μάθε περισσότερα

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις