Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Opel Βουλαλάς: Εγγυημένα και αξιόπιστα

Διαβάστηκε από 41298 αναγνώστες - 25/5/2021

Η επιχείρηση Βουλαλάς αναλαμβάνει με υπευθυνότητα τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης του Opel αυτοκινήτου σας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου εξασφαλίζει μακροζωία του κινητήρα και ασφάλεια στις μετακινήσεις σας. Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε το κατάλληλο συνεργείο που θα κρατήσει το αυτοκίνητο σας σε κατάσταση καινούργιου.

Η Γ.ΒΟΥΛΑΛΑΣ ΕΠΕ εδώ και μισό αιώνα παρέχει οικονομικές και σωστές λύσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα του αυτοκινήτου σας.
Στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο Opel Βουλαλάς θα συναντήσετε ένα οργανωμένο χώρο με κορυφαία μηχανήματα  και γνήσια ανταλλακτικά Opel σε οικονομικές τιμές και μεγάλη ποικιλία.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που τους προτιμούν οι πελάτες.

Στο υπερσύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων που διαθέτει, εξυπηρετεί με σεβασμό και υπευθυνότητα τους κατόχους αυτοκινήτων Opel, με μοναδικό στόχο να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένα σε επίπεδο ασφάλειας και φυσικά τιμών.

Η Γ.ΒΟΥΛΑΛΑΣ ΕΠΕ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της και να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της, όντας σίγουρη ότι όλοι θα μείνουν ικανοποιημένοι. Όντας μία οικογενειακή επιχείρηση, ξέρει να σέβεται το πελάτη και να τηρεί όλες τις προδιαγραφές της μεγαλύτερης μηχανοκίνητης οικογένειας που λέγεται Opel.

Ελάτε τώρα στη Η Γ.ΒΟΥΛΑΛΑΣ ΕΠΕ και επωφεληθείτε των προσφορών, με εκπτώσεις που φτάνουν το 30% σε  service και γνήσια ανταλλακτικά!  

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λ. Πρωτοπαπαδάκη 60, Γαλάτσι
Τηλ: 2102223362
website: www.voulalas.opel-network.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις