Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
PEUGEOT GALLO: Πρώτη σε πωλήσεις και το 2021!

PEUGEOT GALLO: Πρώτη σε πωλήσεις και το 2021!

Διαβάστηκε από 13871 αναγνώστες - 18/2/2022

Οι λάτρεις της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα δείχνουν έμπρακτα την προτίμησή τους στην PEUGEOT GALLO, οδηγώντας την για 3η συνεχόμενη χρονιά στην πρώτη θέση των πωλήσεων του δικτύου επίσημων αντιπροσώπων της.

Την πρώτη θέση σε πωλήσεις επιβατικών οχημάτων PEUGEOT στην Ελλάδα κατέκτησε και

Κοινοποίησέ το »

το 2021, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η PEUGEOT GALLO. Η δυναμική της αυξάνεται συνεχώς, καθώς τόσο η οικογένεια Γκάλλο όσο και το προσωπικό της εξελίσσουν τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες της με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού της. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι λόγοι που την ορίζουν ως την top-of-mind επιλογή κάθε εν δυνάμει και εν ενεργεία οδηγού PEUGEOT;
  1. Η ολοκληρωμένη και σε βάθος κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών κάθε πελάτη
Αυτό είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας της PEUGEOT GALLO από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της το 1993 έως και σήμερα. Η ομάδα εξυπηρέτησης που θα σας υποδεχθεί στις δύο κάθετες μονάδες της σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα είναι έτοιμη για να απαντήσει σε κάθε σας ανάγκη με υπηρεσίες που ξεκινούν από το test drive και την διαμόρφωση του ιδανικού για σας μοντέλου και συνεχίζονται με την επιλογή του κατάλληλου χρηματοδοτικού προγράμματος απόκτησής του.
  1. Η έμφαση στην ιδανική εξατομίκευση κάθε νέου μοντέλου PEUGEOT


 
Για την PEUGEOT GALLO, κάθε αυτοκίνητο PEUGEOT είναι ξεχωριστό, όπως και ο οδηγός του. Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην διαδικασία εξατομίκευσης του μοντέλου κάθε της πελάτη. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί της σχεδιάζουν from scratch το ιδανικό αυτοκίνητο για τον καθένα με βάση τις απαιτήσεις του, εξηγώντας αναλυτικά και προτείνοντας την κατάλληλη έκδοση εξοπλισμού, τον κινητήρα και όλα εκείνα τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν την οδηγική απόλαυση στο maximum.
  1. Η προσφορά υπηρεσιών & προϊόντων που προσθέτουν αξία στην αγορά αυτοκινήτου
Εκτός από μία πλήρη κάθετη μονάδα που περιλαμβάνει showroom, service, φανοποιείο και υπηρεσίες ανταλλακτικών, η PEUGEOT GALLO αποτελεί και ένα one-stop-shop που καλύπτει όλες τις after sales ανάγκες του σύγχρονου οδηγού. Μεταξύ άλλων, διαθέτει καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις όπως οι ασφάλειες αυτοκινήτου, καθώς και οι αποκλειστικές υπηρεσίες service όπως ο δωρεάν προέλεγχος ΚΤΕΟ και το service με παραλαβή από το χώρο του πελάτη. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε και PEUGEOT Shop με αυθεντικά αξεσουάρ και είδη boutique.
  1. Το προηγμένο κέντρο μεταχειρισμένων
Το πάζλ της επιτυχίας συμπληρώνει ένα πρότυπο κέντρο μεταχειρισμένων το οποίο βρίσκεται στις κάθετες μονάδες της GALLO. Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του σεβασμού προς το πελάτη, για κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο παρέχεται γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας. Τα οχήματα τα οποία πωλούνται είναι αποκλειστικά ελληνικής αντιπροσωπείας έχοντας περάσει μια σειρά από αυστηρούς ελέγχους πριν διατεθούν προς πώληση. Ανάλογα με τα οικονομικά δεδομένα του πελάτη, είναι εφικτό και σε αυτή τη περίπτωση να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης που να αντικατοπτρίζει τις πραγματικές του ανάγκες και δυνατότητες.
 
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις