Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ: Νο1 σε πωλήσεις σε όλη την Ελλάδα!

Διαβάστηκε από 21198 αναγνώστες - 23/12/2020

Η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ αναδείχθηκε πρώτος σε πωλήσεις επίσημος συνεργάτης του δικτύου PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα για το 2019.

Σε μία χρονική συγκυρία που ο όμιλος PSA και το brand PEUGEOT κατακτούν την κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς, η ομάδα της ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. καταφέρνει να μετατρέψει το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού σε πωλήσεις, σημειώνοντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από οποιαδήποτε άλλη ελληνική αντιπροσωπεία. Φυσικά, αυτή η επιτυχία μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς κρύβει πίσω της ατελείωτο «πάθος για το αυτοκίνητο», όπως εξάλλου είναι και το μότο της εταιρείας, αλλά κυρίως σκληρή και συστηματική δουλειά με γνώμονα τη βέλτιστη ικανοποίηση κάθε πελάτη ξεχωριστά. Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι παράγοντες που συνέβαλαν λιγότερο ή περισσότερο σε αυτή την πρωτιά; Ελάτε να τους ανακαλύψουμε μαζί στο κείμενο που ακολουθεί.
 
Οι 5+1 λόγοι που κάνουν την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ να ξεχωρίζει
  1. Η εμπειρία της οικογένειας ΓΚΑΛΛΟ στην αυτοκίνηση
H PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ ξεκίνησε την πορεία της το 1993 με «κληρονομιά πρωταθλητή». Ιδρυτής της ο Βαγγέλης Γκάλλο, μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες των ελληνικών πρωταθλημάτων ράλι. Οδηγός υψηλού επιπέδου, με πολλές νίκες σε πανελλήνιο επίπεδο και βαθιά γνώση στην εξέλιξη αυτοκινήτων, φρόντισε να μεταδώσει όλη του την εμπειρία τόσο στους συνεργάτες του, όσο και στους συνεχιστές της κληρονομιάς του, Άγγελο και Γιώργο. Έτσι, κάθε φορά που επιλέγετε την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια.
  1. Η διπλή παρουσία της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ σε Νέα Χαλκηδόνα και Αγία Παρασκευή
Η πρώτη ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ στη Νέα Χαλκηδόνα ήταν και εκείνη που την καθιέρωσε ως μία από τις top επιλογές των φίλων της PEUGEOT στην Ελλάδα. Η σταθερά επιτυχημένη της παρουσία οδήγησε τους ανθρώπους της να δημιουργήσουν το 2018 μία νέα κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των κατοίκων των βορείων προαστίων για Peugeot service, ανταλλακτικά, φανοποιείο και, φυσικά, αγορά αυτοκινήτου.
  1. Οι ανταγωνιστικές PEUGEOT τιμές και προσφορές της
Ένα από τα στοιχεία που κάνουν το brand της PEUGEOT να ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από τις ανταγωνιστικές τιμές του τόσο σε επίπεδο αγοράς νέου οχήματος όσο και επίπεδο υπηρεσιών After Sales. Αυτή τη φιλοσοφία υιοθετεί πλήρως και εξελίσσει η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, προσφέροντάς στους πελάτες της τα πιο καινοτόμα αυτοκίνητα της αγοράς, καθώς και κορυφαίες υπηρεσίες με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας – τιμής. Αν λοιπόν σκοπεύετε να αποκτήσετε το νέο σας PEUGEOT ή να επιλέξετε ένα αξιόπιστο εξουσιοδοτημένο service, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τους συμβούλους της εδώ.
  1. Το έμπιστο εξουσιοδοτημένο PEUGEOT Service
Ένα από τα μεγάλα assets που κάνουν την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ να ξεχωρίζει είναι και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες service της. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σε Νέα Χαλκηδόνα και Αγία Παρασκευή στεγάζονται τα συνεργεία της με ειδικούς χώρους ηλεκτρολογείου και εφαρμοστηρίου, πάντα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Φυσικά, το ανθρώπινο δυναμικό της είναι άριστα καταρτισμένο και διακρίνεται για την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό του. Οι υπηρεσίες της εταιρείας ολοκληρώνονται με το φανοποιείο και την αποθήκη γνήσιων αξεσουάρ και ανταλλακτικών της γαλλικής εταιρείας.
  1. H πλήρης γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών της
Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, εκτός από μία ολοκληρωμένη κάθετη μονάδα, αποτελεί παράλληλα και ένα one-stop-shop που καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, προσφέροντάς του καινοτόμα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις όπως: +1.   Η νέα γκάμα μοντέλων PEUGEOT για το 2021
Για το τέλος, αφήσαμε τον πιο ισχυρό λόγο για να επιλέξετε την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ και αυτός δεν είναι άλλος από τη νέα γκάμα μοντέλων της που συναρπάζουν χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό, τους δυναμικούς κινητήρες και την τεχνολογία που ενσωματώνουν. Στα Showrooms της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ μπορείτε μεταξύ άλλων να απολαύσετε:
  • Τα νέα supermini best sellers PEUGEOT 208 και e-208
  • Τα νέα PEUGEOT 2008 και e-2008 SUV
  • Το νέο PEUGEOT 508
  • Το νέο PEUGEOT 3008 που αναμένεται σύντομα στην PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ
  • Όλη την πλούσια PEUGEOT γκάμα σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.
Επισκεφθείτε σήμερα την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ
Βρίσκεστε σε αναζήτηση του νέου σας αυτοκινήτου; Η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ είναι σίγουρα η πρώτη σας επιλογή. Ανακαλύψτε όλους εκείνους τους λόγους που την έχουν φέρει στην κορυφή των προτιμήσεων του ελληνικού κοινού, πραγματοποιώντας την δική σας επίσκεψη στην κοντινότερή σας κάθετη μονάδα της σε Νέα Χαλκηδόνα ή Αγία Παρασκευή. Τόσο τα Showroom της όσο και τα συνεργεία της λειτουργούν κανονικά, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Επιπλέον, έχετε πάντα την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε Test Drive του αυτοκινήτου που σας ενδιαφέρει.
 
PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ | Κάθετες Μονάδες (Αντιπροσωπεία Peugeot – Service – Ανταλλακτικά)
Αγία Παρασκευή | Λ. Μεσογείων 421 | Τηλέφωνο: 210 60 18 400
Νέα Χαλκηδόνα | Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002
https://gallo.peugeot-hellas.gr/
 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις