Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
SKODA KOILAKOS: Οι ειδικοί σε θέματα service και φανοποιείας

SKODA KOILAKOS: Οι ειδικοί σε θέματα service και φανοποιείας

15/12/2021

Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της SKODA KOILAKOS σε συνδυασμό με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εξασφαλίζουν τη σωστή συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Χάρη στον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό της SKODA KOILAKOS παρέχει με συνέπεια εγγυημένες και υψηλού επιπέδου εργασίες service και φανοποιείας - βαφής, ενώ παράλληλα είναι συνεπέστατοι στους χρόνους παράδοσης.

Οι υπηρεσίες της SKODA KOILAKOS βασίζονται στην πολύχρονη εμπειρία τους, την διαρκή εξέλιξη και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την εγγυημένη ποιότητα των τεχνικών εργασιών που προσφέρουν.

 Τα γνήσια ανταλλακτικά SKODA είναι η ιδανική επιλογή για την σωστή συντήρηση, την διατήρηση της αξίας και της ασφάλειας του SKODA σας. Όλα αυτά με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Αν προκύψει ατύχημα, στη SKODA KOILAKOS επιδιορθώνουν τα μέρη του αμαξώματος στο συντομότερο δυνατό χρόνο έτσι ώστε να μπορείς να απολαύσεις και πάλι το αυτοκίνητο σου και να αισθάνεσαι πάλι ασφαλής.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της SKODA KOILAKOS θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τις ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να πληρωθούν τα κόστη επιδιόρθωσης σε service και φανοποιία.

Όχι μόνο καταφέρνεις να έχεις το αυτοκίνητό σου έτοιμο σε σύντομο χρόνο και με την εγγύηση της SKODA KOILAKOS αλλά μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου κανονικά χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο χρειαστεί και ανάλογα με το στάδιο επισκευής του αυτοκινήτου σου.

Κατάστημα Α
Καλλιθέα- Λ.Συγγρού 330   210-9015100
Κατάστημα Β
Νέα Σμύρνη- Λ.Συγγρού 169   210-9357030
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα –Παρασκευή 9.30-20.30
Σαββάτο 9.30-15.00
Service Φανοποιεία
Δευτέρα –Παρασκευή 8.00-17.00
Website: https://skoda.koilakos.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις