Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Skoda Kodiaq: Ένα SUV για απαιτητικούς

Skoda Kodiaq: Ένα SUV για απαιτητικούς

Διαβάστηκε από 15965 αναγνώστες - 28/2/2022

Σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού και δύο επιλογές κινητήρων προσφέρεται στις ελληνικές αντιπροσωπείες το ανανεωμένο Skoda Kodiaq, το οποίο έχει αρχική τιμή τα 28.450 ευρώ.

Το Skoda Kodiaq βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας των SUV της εταιρείας και διακρίνεται για τους κορυφαίους εσωτερικούς χώρους που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς. Το δημοφιλές μεσαίο SUV φρεσκαρίστηκε σε όλα τα επίπεδα και έρχεται στην ελληνική αγορά πιο ανανεωμένο από ποτέ. Ανάμεσα στα highlights του μοντέλου πρέπει να επισημάνουμε πως να σταθούμε στο design του αμαξώματος. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει κανείς την προηγμένη σχεδιαστική γλώσσα της Skoda και τους για πρώτη φορά διαθέσιμους προβολείς full-led Matrix.

Στο ευρύχωρο και με εργονομικά καθίσματα διάτρητου δέρματος εσωτερικό δεσπόζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit και η οθόνη αφής 10,25 ιντσών, ενώ σημείο αναφοράς γίνεται η βελτιωμένη έκδοση του Crew Protect Assist που περιλαμβάνει Travel Assist (Predictive Cruise Control, το Adaptive Lane Assist και μια βελτιωμένη έκδοση του Traffic Sign Recognition). Όσον αφορά το επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, αφενός τα νέα off-road χαρακτηριστικά και αφετέρου οι πιο αποδοτικοί και ισχυροί κινητήρες EVO εγγυώνται την απαραίτητη οδηγική απόλαυση.

Κοινοποίησέ το »


Στο ευρύχωρο και με εργονομικά καθίσματα διάτρητου δέρματος εσωτερικό δεσπόζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit και η οθόνη αφής 10,25 ιντσών.

Στο ευρύχωρο και με εργονομικά καθίσματα διάτρητου δέρματος εσωτερικό δεσπόζουν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Virtual Cockpit και η οθόνη αφής 10,25 ιντσών.

 
Από 28.450 ευρώ σε τρία εξοπλιστικά πακέτα
Τρεις είναι οι διαθέσιμες εξοπλιστικές του εκδόσεις (Ambition, Style και Sportline), ενώ δύο είναι επιλογές κινητήρων, με τον 1,5 λίτρων TSI βενζίνης απόδοσης 150 ίππων και τον 2λιτρο ντίζελ TDI επίσης με ισχύ 150 αλόγων. Η entry-level επιλογή έκδοσης Ambition με τον βενζινοκινητήρα TSI κοστίζει 28.450 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη επιλογή diesel με 7άρι αυτόματο κιβώτιο DSG ξεκινά από 33.500 ευρώ. ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις