Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Skoda Κοιλάκος: Ολοκληρωμένες υπηρεσίες service και φανοποιείας

Διαβάστηκε από 13863 αναγνώστες - 11/1/2021

Στην KOILAKOS SERVICE είναι πάντα δίπλα σου για να σου παρέχουν υπηρεσίες φανοποιείας και service όταν πραγματικά τις χρειάζεσαι.

Έχεις ήδη αγοράσει το καινούργιο σου αυτοκίνητο και οδηγείς στους γεμάτους κίνηση δρόμους της πόλης. Τι θα συμβεί αν εμπλακείς σε ατύχημα που θα προκαλέσει ζημιές στο αμάξωμα και τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου σου; Τι μπορείς να κάνεις για να ελαχιστοποιήσεις τον αντίκτυπο που θα έχει η επισκευή του αυτοκινήτου σου σε χρόνο και χρήμα;

Η σωστή ασφάλιση
Το άλφα και το ωμέγα της κυκλοφορίας στο δρόμο είναι η σωστή και επαρκής ασφάλιση, που συμπεριλαμβάνει όλες τις καλύψεις που χρειάζεσαι. Σε ένα ατύχημα μπορεί να υπάρχει διαφωνία για την υπαιτιότητα αλλά και πιθανότητα να εμπλακεί ανασφάλιστο όχημα. Στη KOILAKOS CREDITY INSURANCE προτείνουν σε όλα τα αυτοκίνητα ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα με καλύψεις όπως φροντίδα ατυχήματος, νομική προστασία αλλά και προστασία ανασφάλιστου οχήματος έτσι ώστε να βοηθήσουν τους οδηγούς να επανέλθουν στην καθημερινότητά τους το συντομότερο δυνατόν.
Μπορείς ακόμα να επιλέξεις και την μικτή ασφάλιση ώστε να καταφέρεις να επιδιορθώσεις τις βλάβες του αυτοκινήτου σου... φταις δε φταις.

Το εξειδικευμένο συνεργείο φανοποιίας
Ένα αυτοκίνητο μπορεί να χρειαστεί αντικατάσταση πολλών μερών του αμαξώματος αλλά και επαγγελματικό βάψιμο των μερών αυτών.Αυτή είναι μια εργασία που πρέπει να αναλάβουν εμπειρα συνεργεία που θα σε καθοδηγήσουν και θα σου εξηγήσουν κάθε στάδιο της διαδικασίας. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να γίνει χρήση γνήσιων ανταλλακτικών από το εργοστάσιο. Στη SKODA KOILAKOS χρησιμοποιούν μόνο γνήσια ανταλλακτικά από την κατασκευάστρια εταιρεία. Επιδιορθώνουν τα μέρη του αμαξώματος στο συντομότερο δυνατό χρόνο έτσι ώστε να μπορείς να απολαύσεις και πάλι το αυτοκίνητο σου και να αισθάνεσαι πάλι ασφαλής.

Συνεργασία service και συνεργείου φανοποιίας
Ενα ατύχημα μπορεί να περιλαμβάνει βλάβες στο αμάξωμα όσο και στα μέρη της μηχανής. Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να γίνει διάγνωση των βλαβών συνολικά και να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του service και της φανοποιίας. Οι εργασίες πρέπει να γίνουν με τη σωστή σειρά και όχι βιαστικά, έτσι ώστε το αυτοκίνητό σου να φτάσει στην άριστη κατάσταση που βρισκόταν πριν το ατύχημα. Χρησιμοποιώντας την καθετοποιημένη μονάδα service και φανοποιίας της SKODA KOILAKOS μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητο σου θα έχει την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση και επιδιόρθωση.



Πως θα τα καταφέρω να πληρώσω για την επιδιόρθωση;
Είτε φταις είτε δεν φταις, είναι απαραίτητο να έχεις έναν συνεργάτη που θα σε καθοδηγήσει στη διαδικασία επιδιόρθωσης του αυτοκινήτου σου. Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς ένα ατύχημα μπορεί να απαιτεί την εκταμίευση ενός ποσού που θα δυσκόλευε τους περισσότερους να καλύψουν. Ευτυχώς στη SKODA KOILAKOS μπορείς να μείνεις ήσυχος ότι θα χρειαστεί να ξοδέψεις τα λιγότερα δυνατά χρήματα για να έχεις και πάλι το αυτοκίνητό σου διαθέσιμο στην άριστη κατάσταση που βρισκόταν. Αν το ατύχημα δεν είναι στη δική σου υπαιτιότητα τότε δε χρειάζεται να πληρώσεις πραγματικά τίποτα. Το εξειδικευμένο προσωπικό της SKODA KOILAKOS θα κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες με τις ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να πληρωθούν τα κόστη επιδιόρθωσης σε service και φανοποιία. Μπορείς να μείνεις ήσυχος ότι με μια απλή εξουσιοδότηση του πελάτη, η SKODA KOILAKOS πληρώνεται απευθείας από την ασφαλιστική. Αυτό σου εξασφαλίζει λιγότερο άγχος και περισσότερο χρόνο για σένα όσο περιμένεις το αυτοκίνητό σου να επιδιορθωθεί! Ακόμα όμως και αν φταις για το ατύχημα έχεις τη δυνατότητα να επιδιορθώσεις το αυτοκίνητό σου σε 12 άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα.

Πως θα κυκλοφορώ μέχρι να επιδιορθωθεί το αυτοκίνητό μου;
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας όσων χρειάζεται να αφήσουν το αυτοκίνητό τους για επιδιόρθωση, είναι οι καθημερινές μετακινήσεις τους. Το ατύχημα μπορεί να διαταράξει την επαγγελματική και προσωπική σου ζωή, στερώντας σου την άνεση και το δικαίωμα να μετακινείσαι όποτε και όπως θέλεις. Η υπηρεσία αντικατάστασης αυτοκινήτου είναι ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η SKODA KOILAKOS για τους πελάτες της. Όχι μόνο καταφέρνεις να έχεις το αυτοκίνητό σου έτοιμο σε σύντομο χρόνο και με την εγγύηση της SKODA KOILAKOS αλλά μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου κανονικά χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο χρειαστεί και ανάλογα με το στάδιο επισκευής του αυτοκινήτου σου.

Γιατι ειναι σημαντικό να κάνω τα service στην ώρα τους;
Από τους πρωταρχικούς λόγους των ατυχημάτων που συμβαίνουν στους δρόμους είναι η ελλιπής συντήρηση και το πρόχειρο service των οχημάτων. Ο κατασκευαστής προτείνει το service σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα ή χιλιομετρικά ορόσημα έτσι ώστε το αυτοκίνητο να είναι πάντα στην ιδανική και ασφαλή κατάσταση για οδήγηση. Στη SKODA KOILAKOS είναι έτοιμοι να σας προτείνουμε πακέτο service που σέβονται τον πελάτη και προσαρμόζονται στις οικονομικές του απαιτήσεις. Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά αλλά και οι παρεμβάσεις στο σύστημα πέδησης και διεύθυνσης του οχήματος να γίνονται από εξειδικευμένους τεχνίτες με εκπαίδευση στο αντικείμενο. Προγραμματίζοντας τα service στην ώρα τους μπορείς να έχεις ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, που έχει την επιθυμητή οικονομία καυσίμου, φρενάρει και επιταχύνει σωστα και έχει ένα σωστά ρυθμισμένο σύστημα διεύθυνσης.

Τι γίνεται με την μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου μου;
Σήμερα αποτελεί μια επικερδή πρακτική να μεταπωλείς το αυτοκίνητό σου όταν έχει ακόμα ισχυρή μεταπωλητική αξία. Έτσι καταφέρνεις να οδηγείς πάντα ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο και να προστατεύεις το κεφάλαιο που επένδυσε για την αγορά του, μετακυλίοντας το στην αγορά του επόμενου αυτοκινήτου σου. Τα προγράμματα service που προτείνονται από τη SKODA KOILAKOS σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις ένα αυτοκίνητο με επαρκώς συμπληρωμένο βιβλίο service, εγγυημένο από την επίσημη αντιπροσωπεία. Με τον τρόπο αυτό μπορείς να διατηρήσεις για αρκετά χρόνια μια υψηλή μεταπωλητική αξία στο αυτοκίνητό σου και να είσαι διπλά κερδισμένος: Προστατεύεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου οδηγώντας ένα άρτια ρυθμισμένο αυτοκίνητο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεις την αξία του σε περίπτωση που θέλεις να το μεταβιβάσεις.

Service και φανοποιία είναι τα κλειδιά για την οικονομική σου ανεξαρτησία
Κάνοντας τα service και τις εργασίες φανοποιίας στη SKODA KOILAKOS μπορείς να εξοικονομείς χρήματα. Το αυτοκίνητό σου δε θα αντιμετωπίσει κανένα ξαφνικό πρόβλημα που δεν θα έχει ελεγχθεί από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Επιλέγοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά για το αμάξωμα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι το πλαίσιο του αυτοκινήτου σου θα είναι σε άριστη κατάσταση για όσα χρόνια χρειαστεί. Έτσι δεν θα χρειαστεί να πληρώνεις περισσότερα από όσα πρέπει για να οδηγείς το αυτοκίνητό σου...χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κατάστημα Α
Καλλιθέα- Λ.Συγγρού 330   210-9015100
Κατάστημα Β
Νέα Σμύρνη- Λ.Συγγρού 169   210-9357030
Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα –Παρασκευή 9.30-20.30
Σαββάτο 9.30-15.00
Service Φανοποιεία
Δευτέρα –Παρασκευή 8.00-17.00
Website: https://skoda.koilakos.gr/
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις