Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στη Ford ΚΑΙ για έλεγχο μεταχειρισμένου αυτοκινήτου
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη Ford ΚΑΙ για έλεγχο μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Διαβάστηκε από 12652 αναγνώστες - 26/10/2021

Θέλετε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο Ford; Δεν είστε σίγουρος για την κατάστασή του; Χρειάζεστε την έγκυρη γνώμη έμπειρων τεχνικών; Στη Ford θα ελέγξουν αν το μεταχειρισμένο που θέλετε να αποκτήσετε έχει μέλλον και θα σας ενημερώσουν για το παρελθόν του.

Αρκετοί από εμάς επιλέγουν την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου – και όλοι αντιμετωπίζουν πάντα το ίδιο πρόβλημα: «είναι το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που έχω βρει σε καλή τιμή στην αγγελία λαβράκι, ή είναι σαπάκι»; Το ερώτημα είναι απόλυτα λογικό, αφού ποτέ δε μπορείς να ξέρεις τι χρήση έκανε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης στο αυτοκίνητο του και, αρκετές φορές, τα προβλήματα που έχει βγάλει ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο παρελθόν είναι μια ένδειξη για το μέλλον του. Και εσύ έχεις αποφασίσει να αγοράσεις μεταχειρισμένο για να επωφεληθείς από τη μειωμένη τιμή κτήσης και σίγουρα δε θέλεις να δώσεις στους μάστορες τα λεφτά που εξοικονόμησες από την αγορά. Οπότε καλό είναι να γνωρίζεις όσα περισσότερα μπορείς για την τρέχουσα κατάσταση του αυτοκινήτου που σκέφτεσαι να αγοράσεις. Και την πληροφόρηση αυτή μπορούν να στη δώσουν οι άνθρωποι του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Ford γιατί, όπως είναι λογικό, κανένας δε γνωρίζει τα μοντέλα της εταιρείας καλύτερα από εκείνους.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 



Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις

Για να αποφύγεις λοιπόν δυσάρεστες εκπλήξεις μετά την αγορά του μεταχειρισμένου σου, αρκεί να κάνεις μία και μόνο σοφή κίνηση: να το πας μια βόλτα σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ford, πριν το αγοράσεις βέβαια!
Εκεί οι μηχανικοί της θα το ελέγξουν και θα σε ενημερώσουν με αξιοπιστία για την τρέχουσα κατάστασή του, αλλά και για το πιθανόν… ύποπτο παρελθόν του. Πιο συγκεκριμένα μέσω του ελέγχου της Ford θα μπορέσεις να μάθεις την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης, αλλά και το ιστορικό επισκευών του αυτοκινήτου στα πλαίσια της εργοστασιακής εγγύησης. Εκτός αυτών, μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις θα μπορέσεις να μάθεις ακόμα και το πλήρες ιστορικό συντήρησης του αυτοκινήτου, αλλά και τα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει. Θα ενημερωθείς για την χώρα πρώτης κυκλοφορίας αλλά και για το αν υπάρχει σε εκκρεμότητα ενέργεια βελτίωσης προϊόντος για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
 

Επί τόπου έλεγχος

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί της Ford θα πραγματοποιήσουν σειρά ελέγχων με τα κατάλληλα εργαλεία σε όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου για το οποίο ενδιαφέρεσαι, τόσο στο εσωτερικό του, όσο και στο εξωτερικό και το αμάξωμα. Ο κινητήρας του επίσης ελέγχεται για εύρυθμη κι αξιόπιστη λειτουργία, ενώ διεξάγεται και δοκιμή στο δρόμο -για να υπάρχει ολοκληρωμένη άποψη για το όχημα- το… πόρισμα βγαίνει και σου επιδίδεται γραπτώς, με τη σφραγίδα της Ford!
Αν τελικά τα αποτελέσματα του ελέγχου σε ικανοποιούν και αποφασίσεις να προχωρήσεις στην αγορά του μεταχειρισμένου σου, η Ford είναι και πάλι κοντά σου: στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της θα μπορεί να γίνεται η τακτική συντήρηση και οι επισκευές σύμφωνα με όσα ορίζει ο κατασκευαστής, ενώ η εταιρεία προσφέρει επέκταση της εγγύησης και προμήθεια εγχειριδίων που πιθανώς πλέον να έχουν χαθεί. Τέλος, διαθέτει πλήρη γκάμα αξεσουάρ για να εξοπλίσεις το αυτοκίνητό σου, αλλά και οδική βοήθεια.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε