Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στη Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ το Πάσχα σημαίνει εκπτώσεις.

29/3/2018

Στη Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ το Πάσχα είναι διπλή γιορτή. Επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά και κερδίστε 50% στην εργασία και έως 20% στα ανταλλακτικά. Δώστε στη Mercedes σας αυτό που της αξίζει.

Μοναδικές πασχαλινές προσφορές!


Το Πάσχα σημαίνει εκπτώσεις. Είστε κάτοχος Mercedes-Benz; Στη Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ θα της δώσετε το καλύτερο, στην καλύτερη τιμή. Έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά από το 1990, η  Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ μπορεί και σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες αλλά και προσφορές, πάντα τις πιο καίριες στιγμές.

Eπισκεφτείτε τώρα ένα από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία στη Σίνδο ή στην Πυλαία, και επωφεληθείτε από τις πασχαλινές προσφορές.

Πιο συγκεκριμένα κερδίστε αμέσως: 

-50% στην εργασία   &   έως
-20% στα ανταλλακτικά


Για να οδηγείτε ένα ασφαλές αυτοκίνητο στις γιορτές, επισκεφθείτε τους ειδικούς! Γιατί το καλύτερο αυτοκίνητο, χρειάζεται τα καλύτερα χέρια.Γίνετε και εσείς τώρα μέρος της μεγαλύτερης οικογένειας συμπληρώνοντας απλά τα στοιχεία σας εδώ!


Η προσφορά ισχύει μόνο για τη μικρή ή μεγάλη συντήρηση της Mercedes σας (επιβατικό και επαγγελματικό) και ισχύει για το διάστημα 28/3/2018 - 13/4/2018.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις