Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Επιστροφή από διακοπές με δωρεάν ελέγχους για το Ford σας

Διαβάστηκε από 12827 αναγνώστες - 17/9/2021

Στις διακοπές τα αγαπημένα μας αυτοκίνητα ταλαιπωρούνται, οπότε ένας έλεγχος μετά την επιστροφή στη βάση μας είναι πολύ χρήσιμος. Ιδιαίτερα τώρα που προσφέρεται και δωρεάν από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford!

Αν αγαπάς το αυτοκίνητό σου, το φροντίζεις – και ιδιαίτερα μετά τη συνήθως σκληρή χρήση των διακοπών, καλό είναι να έχεις μια εικόνα για τυχόντα «κουσούρια» που μπορεί να άφησε στο αγαπημένο σου μοντέλο το καλοκαιράκι. Βέβαια, φροντίδα αυτοκινήτου σημαίνει και κόστος, αλλά σε αυτό το επίπεδο οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ford στέκονται για άλλη μια φορά τυχεροί, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα προσφέρει δωρεάν μια σειρά από διαγνωστικούς ελέγχους.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »


Η προσφορά περιλαμβάνει και έλεγχο του αμαξώματος για μικροζημιές που μπορεί να έχουν προκληθεί, οι οποίες μπορούν φυσικά να αποκατασταθούν γρήγορα και εύκολα στα φανοποιεία των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Ford. Η παραπάνω προσφορά ισχύει μόνο εφόσον κλειστεί ηλεκτρονικό ραντεβού (Κλείστε Ηλεκτρονικά το Ραντεβού σας μέσα από την ιστοσελίδα της Ford I Ford GR) βάζοντας τον κωδικό Ford10. Ενημερωθείτε στο 216 900 88 99 για τα συνεργεία που συμμετέχουν.
 


Βροχές έρχονται, ετοιμαστείτε!

 Τα πρωτοβρόχια έχουν ήδη κάνει την παρουσία τους αισθητή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ίσως να έχουν επηρεάσει τους υαλοκαθαριστήρες σας, και ιδιαίτερα τα λάστιχά τους. Οι υαλοκαθαριστήρες δεν είναι ακριβά εξαρτήματα, αλλά ο ρόλος τους είναι τρομερά σημαντικός, αφού χωρίς τη σωστή ορατότητα ο οδηγός απλά δε μπορεί να… οδηγήσει. Εδώ έρχεται η πρόταση της Ford με τους υαλοκαθαριστήρες Motorcraft για όλα της τα μοντέλα. Οι υαλοκαθαριστήρες Motorcraft, είτε στη συμβατική τους μορφή είτε επίπεδου τύπου, είναι κατασκευασμένοι ώστε να παρέχουν ομοιόμορφη πίεση στο τζάμι για να καθαρίζουν αποτελεσματικά και να μην τρίζουν, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν βελτιωμένη αντοχή. Οι συμβατικοί διαθέτουν μεταλλικό πλαίσιο με αντιδιαβρωτική επίστρωση για μεγαλύτερη μακροζωία, ενώ στους επίπεδους έχουμε ενσωματωμένο σπόιλερ – αμφότερες οι λύσεις προσφέρουν αποτελεσματικό καθάρισμα ανεξαρτήτως της ταχύτητας με την οποία κινείστε, αλλά και ανθεκτικότητα στα σκισίματα των λάστιχων.
Μπορείτε να τους αποκτήσετε κλείνοντας διαδικτυακά το ραντεβού σας εδώ και να χρησιμοποιήσετε τον προαναφερόμενο κωδικό ford10 κερδίζοντας έκπτωση €10.
 

Το περιβάλλον στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ford είναι φυσικά ασφαλές για όλους

Το περιβάλλον στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ford είναι φυσικά ασφαλές για όλους


Κάνε τα όλα με ασφάλεια

 Η Ford δεν παίρνει ελαφρά την πανδημία που αντιμετωπίζουμε. Θέσπισε λοιπόν τον Κώδικα Φροντίδας Ford, για να μπορεί να εξυπηρετεί τους πελάτες της βάσει των νέων αναγκών που έχουν διαμορφωθεί. Το περιβάλλον στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Ford είναι φυσικά ασφαλές για όλους. Για όσους παρόλα αυτά δεν επιθυμούν τη φυσική τους παρουσία εκεί, υπάρχει λύση. Εσείς απλά κλείνετε on line ραντεβού στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της αρεσκείας σας και κατόπιν, ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό παραλαμβάνει το όχημά σας, διεξάγει τις απαιτούμενες εργασίες και σας το επιστρέφει έτοιμο και απολυμασμένο. Υπάρχει βέβαια και δυνατότητα παροχής αυτοκινήτου αντικατάστασης, κατόπιν συνεννόησης με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε