Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Το PEUGEOT 208 Rally 4 της GALLO στο Rally Acropolis 2022
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το PEUGEOT 208 Rally 4 της GALLO στο Rally Acropolis 2022

Διαβάστηκε από 37585 αναγνώστες - 7/9/2022

Το οδηγικό δίδυμο Λευκαδίτης – Ακράτος αναλαμβάνει να οδηγήσει το ανανεωμένο PEUGEOT 208 Rally 4 της Peugeot GALLO, υπό την καθοδήγηση του θρύλου των ελληνικών αγώνων ράλλυ Βαγγέλη Γκάλλο.

Η Peugeot GALLO, ο nο1 σε πωλήσεις επίσημος συνεργάτης της Peugeot, πρόκειται να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο μεγαλύτερο γεγονός του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, το EKO Rally Acropolis. Με την περσινή επιστροφή του «ράλλυ των θεών» να αποτελεί τη σημαντικότερη είδηση των τελευταίων ετών και μετά την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωσή του, η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στον 10ο γύρο του WRC αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Την Peugeot GALLO θα εκπροσωπήσουν οι Σάββας Λευκαδίτης και Βαγγέλης Ακράτος οδηγώντας το ανανεωμένο PEUGEOT 208 Rally 4, με το Νο. 73 στις πόρτες του και στοχεύοντας στην κορυφή της κατάταξης των δικίνητων αυτοκινήτων, στο πλαίσιο της κλάσης RC4.

Κοινοποίησέ το »

Οι προδιαγραφές του ανανεωμένου PEUGEOT 208 Rally 4

To φετινό Peugeot 208 Rally 4 είναι μία ανανεωμένη έκδοση του νέου αυτοκίνητου της Peugeot για το οποίο οι μηχανικοί της PEUGEOT SPORT χρησιμοποίησαν ως βάση το PEUGEOT 208 δρόμου και αξιοποίησαν στο έπακρο όλα τα τεχνικά και αισθητικά του πλεονεκτήματα κάνοντας βελτιώσεις με σημαντικότερη την επιλογή ελαστικών Pirelli. Tο μοντέλο κινείται με τον τρικύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 1.200 κυβικών του 208 παραγωγής, αλλά με μεγαλύτερο στροβιλοσυμπιεστή και πεντατάχυτο σειριακό κιβώτιο Sadev. Η ισχύς του φτάνει τους 212 ίππους στις 5.450 σ.α.λ. και η ροπή τα 290 Nm στις 3.000 σ.α.λ. Φυσικά, η Ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης έχει επιμεληθεί στοχευμένες αλλαγές στο set-up του μοντέλου, με στόχο την καλύτερη δυνατή ανταπόκρισή του στην τραχύτητα των διαδρομών του EKO Rally Acropolis.

Πρεμιέρα τoυ φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ

Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις κάνει πρεμιέρα με μία υπερειδική διαδρομή στο OAKA την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 19.30. Η διαδρομή αυτή θα έχει μήκος 1,95 χιλιόμετρα και θα τη διασχίσουν (ανά ζευγάρια) 70 αγωνιστικά αυτοκίνητα. Επίκεντρο του αγώνα θα αποτελέσει και φέτος η Λαμία όπου και θα ολοκληρωθεί μετά από 16 ειδικές διαδρομές μήκους 303,3 αγωνιστικών χιλιομέτρων. 

...Δείτε περισσότερα

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις