Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Suzuki JIMNY κέρδισε το βραβείο World Urban Car 2019

22/4/2019

Το νέο Suzuki JIMNY, το αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε για να μην σταματά πουθενά, στέφθηκε νικητής στα βραβεία World Car 2019 κερδίζοντας τον τίτλο World Urban Car!

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου του θεσμού «World Car Awards» που έλαβε χώρα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης στις 17/04/2019.
 
Στη Suzuki είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την διάκριση του νέου JIMNY ως World Urban Car 2019, γεγονός που επιβεβαιώνεται με την ακόλουθη δήλωση του προέδρου Toshihiro Suzuki:
«Εμείς στην Suzuki νοιώθουμε ιδιαίτερη τιμή, που το νέο JIMNY έλαβε αυτό το ξεχωριστό βραβείο κι αυτή την τιμητική διάκριση! Το Suzuki JIMNY είναι το μοναδικό, συμπαγές, αυθεντικό τετρακίνητο off-roader στην αγορά! Εμείς στην Suzuki είμαστε πιστοί σε αυτό το concept και φροντίζουμε να διατηρούμε αναλλοίωτη την ταυτότητα του αυτοκινήτου εδώ και σχεδόν 50 χρόνια.

Το Suzuki JIMNY αναμφίβολα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς και πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι απολαμβάνουν την οδηγική εμπειρία, το μοναδικό ρετρό σχεδιασμό του καθώς και τις αξεπέραστες επιδόσεις του τόσο σε on-road όσο και σε off-road διαδρομές.
Παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο εξ ονόματος των πελατών μας!
Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με περηφάνια και εμπιστοσύνη στο πάθος μας να κατασκευάζουμε συναρπαστικά αυτοκίνητα που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας στην καθημερινή τους ζωή.»
 
Η Suzuki σας ευχαριστεί για την στήριξη στο νέο Suzuki JIMNY και ελπίζει το βραβείο World Urban Car 2019, να αποτελεί την αρχή των τιμητικών βραβεύσεων που θα λάβουν τα μοντέλα της Suzuki στο μέλλον.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις