Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το βασικότερο σημείο στο εσωτερικό του Kia σας

Διαβάστηκε από 10676 αναγνώστες - 23/7/2020

Ο αέρας που περνάει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, κανονικά δεν φαίνεται αλλά έχει τεράστια σημασία. Η Μητρόπουλος Α.Ε σας εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον οδήγησης με έκπτωση 20% σε φίλτρο καμπίνας και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού.

Η καλή ροή καθαρού αέρα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να νιώθετε καλά μέσα στο αυτοκίνητο σας. Η είσοδος σκόνης, γύρης και άλλων ρύπων της ατμόσφαιρας προκαλεί δυσφορίας και αλλεργικές αντιδράσεις.
 
Το φίλτρο καμπίνας είναι ένα ζωτικής σημασίας ανταλλακτικό του αυτοκινήτου, καθόσον προστατεύει και εγγυάται την υγεία των επιβατών στο εσωτερικό του. Ο σκοπός του είναι να καθαρίζει τον εισερχόμενο αέρα, απομακρύνοντας τους ρύπους οι οποίοι είναι δυνατόν να προκαλέσουν βλάβες. Αυτό όσο αυτονόητο και αν φαντάζει, βοηθάει τον οδηγό και τους επιβάτες να μένουν σε κατάσταση εγρήγορσης, αλλά και αποτρέπει την συσσώρευση μικροβίων υπεύθυνων για ναυτία, πονοκεφάλους, τσούξιμο στα μάτια και αλλεργικές αντιδράσεις.

Τα φίλτρα καμπίνας χρειάζονται αλλαγή συστηματικά και η μη αντικατάσταση τους επιφέρει την είσοδο αέρα χαμηλής ποιότητας, ο οποίος αθροιστικά με το πέρασμα του χρόνου οδηγεί στην συγκέντρωση μικροοργανισμών οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις είναι επιβλαβείς για την υγεία. 
 
Το γνήσιο φίλτρο καμπίνας εφαρμόζει άψογα στο Kia σας, ενώ ο αριθμός και το μέγεθος των πόρων του εξασφαλίζουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο φιλτράρισμα και τη ροή του αέρα.

Η Μητρόπουλος Α.Ε σας βοηθάει να δημιουργήσετε μια πιο καθαρή ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με μια σούπερ προσφορά. Αλλαγή φίλτρο καμπίνας και απολύμανση συστήματος κλιματισμού τώρα με έκπτωση 20%.

Επικοινωνία:
Διεύθυνση: Φλέβας Ρουβίκωνος & Ζακύνθου 2, 131 22 Ίλιον
Τηλ.: 210 2634512, 210 2690566-577
Email: [email protected]
Site: https://www.kia-mitropoulos.gr #kiamitropoulos
 

 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις