Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Το μεγαλύτερο Event της χρονιάς από τη Ν.Πουλάκης ΑΕΒΕ

Διαβάστηκε από 6489 αναγνώστες - 14/7/2017

Μια πολλά υποσχόμενη παρουσίαση του νέου Megane από τη Ν.Πουλάκης ΑΕΒΕ εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς στο χώρο του αυτοκινήτου.

Απλός κόσμος μα και πληθώρα διασήμων έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της Ν.Πουλάκης ΑΕΒΕ στα πλαίσια των Megane Open Days μετατρέποντας την στο Event της χρονιάς. `Ολοι όσοι παρευρέθησαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της εταιρείας, είχαν την ευκαιρία να δουν απο κοντά, να επεξεργαστούν  το νεό Megane και να ανακαλύψουν τι το κάνει τόσο ξεχωριστό.

`Οσον αφορά το αυτοκίνητο θα λέγαμε πως ήρθε για να ανατρέψει τα πάντα. Ο απόλυτος συνδυασμός εμφάνισης, προηγμένης τεχνολογίας και ιδιαίτερου στυλ. Εάν θέλετε σταθερότητα σε συνδυασμό με άνεση και χώρους θα τα βρείτε όλα στο συγκεκριμένο μοντέλο καθώς έχει ανακηρυχθεί ως το πιο φαρδύ και χαμηλό της κατηγορίας. Απολαύστε τεχνολογίες που συναντώνται μόνο σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα όπως συστήμα ανγνώρισης πινακίδων, cruise control, αυτόματο παρκάρισμα ακόμα και έλεγχος τυφλής γωνίας. Εάν πάλι ανήκετε στους gadgetάκηδες, απολαύστε οθόνη αφής 8.7 ιντσών, η οποία ως πίνακας ελέγχου, σας δίνει πρόσβαση σε κάθε πτυχή του αυτοκινήτου.

Ανάμεσα στους πολλούς που άδραξαν την ευκαιρία να ζήσουν όλη αυτη την εμπειρία από κοντά ήταν οι: Βάνα Μπάρμπα, Βασίλης και Ντένη Θεοχαράκη, Σοφία Βούλτεψη, Μαραβέλιας Δημήτριος, Σελέκος Μιχάλης,`Εφη Θώδη, Ερμίδου Γεωργία, Δρούλιας Ηρακλής και Φουρλής Κωνσταντίνος.

Για όσους ακόμα δεν γνωρίζουν την Ν.Πουλάκης ΑΕΒΕ, αξίζει να σημειώσουμε ότι η εταιρεία πρωταγωνιστεί εδώ και 30 χρόνια ως εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Renault – Dacia, με εξειδίκευση στα γαλλικά αυτοκίνητα. Με γνώμονα τον πελάτη και δίνοντας έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, την τεχνολογιακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την πείρα φυσικά, αποτελεί εγγύηση στο χώρο δείχνοντας να μην έχει αντίπαλο.

Διατηρεί 2 καταστήματα- εκθέσεις:
  • Στο Χαϊδάρι επί της Λεωφόρου Αθηνών 243Α, πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα Renault - Dacia με μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων, συνεργείο, φανοποιείο καθώς και πρακτορείο ασφαλειών.
  • Στο Μοσχάτο επί της Πειραιώς 15, η δεύτερη έκθεση αυτοκινήτων καθώς και κατάστημα λιανικής και χονδρικής πώλησης γνήσιων, after market και μεταχειρισμένων ανταλλακτικών Citroen – Peugeot και Renault – Dacia.
Όταν ο κόσμος αγκαλιάζει έτσι μία εταιρεία και τόσοι επώνυμοι επιλέγουν το συγκεκριμένο κατάστημα για να προμηθευτούν το νέο Renault Megane και όχι μόνο, εσείς τι άλλο περιμένετε;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις