Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Επίσημος έμπορος TOYOTA AUTO HOUSE: Από το 1993 πρωταγωνιστής στον χώρο του αυτοκινήτου

1/6/2018

Σε έναν φιλόξενο χώρο 2.000 τμ. στη Νέα Μάκρη θα βρείτε την υπερπλήρη κάθετη μονάδα Toyota Auto House. Αγορά, service, φανοποιείο και κάθε υπηρεσία που θα χρειαστείτε, είναι εδώ.

Ο στόχος παραμένει ο ίδιος με την πρώτη μέρα. Η Απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη σε όλα τα επίπεδα. Η εταιρία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της γύρω από το αυτοκίνητο το 1993 και μόλις 5 χρόνια αργότερα καθιερώνεται ως επίσημος και εξουσιοδοτημένος έμπορος Toyota.

Στις εγκαταστάσεις 2.000 τμ. της επιχείρησης στην Νέα Μάκρη, μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε υπηρεσία αναζητάτε γύρω από το αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα:
  • Αγορά νέου αυτοκινήτου
  • Αγορά μεταχειρισμένου
  • Υπηρεσίες service
  • Φανοποιείο
  • Ασφάλειες
  • Υπηρεσίες after sales και προωθητικά προγράμματα
H επίσκεψη σας στο κατάστημα Auto House στην Ν. Μάκρη Αττικής, σας δίνει την δυνατότητα να ξεφύγετε από το χαοτικό κέντρο και ταυτόχρονα να απολαύσετε μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης από τους πλέον καταρτισμένους ανθρώπους, που στελεχώνουν την εταιρία.
 
Περιηγηθείτε στο site της επιχείρησης εδώ, ανακαλύψτε προσφορές, περιηγηθείτε σε  ολόκληρη τη γκάμα της εταιρίας και μη διστάσετε να καλέσετε για οποιαδήποτε απορία. Η επίσκεψη σας στον πιο καταρτισμένο χώρο, θα σας αποφέρει σίγουρα ένα χαμόγελο και φυσικά ένα αμάξι εγγύηση!
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Auto House αεβε
Διεύθυνση: 35ο χλμ Λεωφόρου Μαραθώνος 190 05, Νέα Μάκρη
Τηλ: 2294050130-1
Website: https://autohouse.toyota.gr/
Fax: 2294050132

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις