Υπηρεσίες Renault After Sales. Για ασφαλείς και ξένοιαστες διαδροµές κάθε στιγµή!

Διαβάστηκε από 2241 αναγνώστες - 17/7/2017

Με τις υπηρεσίες After Sales της Renault, οι ιδιοκτήτες των µοντέλων της Γαλλικής εταιρείας µπορούν εύκολα, γρήγορα και εγγυηµένα να έχουν τα αυτοκίνητά τους πάντα άριστα συντηρηµένα και στην καλύτερη κατάσταση για πολλά χρόνια.

Renault : η ασφάλειά σας στα χέρια μας

Renault Total Care

Συντήρηση του αυτοκινήτου και ενηµέρωση του ιδιοκτήτη, µε την εγγύηση της Renault!

Η Renault έχει αναπτύξει µια σειρά ενεργειών που ως στόχο έχουν την βελτίωση της οδικής ασφάλειας, αλλά και της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτηση των πελατών της. Βασικός πυλώνας αυτή της προσπάθειας είναι το Renault Total Care, ένα πρόγραµµα το οποίο αποτελεί µια οµπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους Renault, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές υπηρεσίες After Sales.
Η οδική ασφάλεια δεν είναι κάτι νέο για το Groupe Renault, που έχει αναπτύξει µέσα στα χρόνια πάρα πολλές τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ενεργητική και την παθητική ασφάλεια των µοντέλων της. Η σωστή ενηµέρωση για τις ανάγκες συντήρησης του αυτοκινήτου αλλά και οι τακτικοί προληπτικοί έλεγχοι αποτελούν βασική προτεραιότητα της Renault για τους κατόχους των µοντέλων της.
Το πρόγραµµα Renault Total Care, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Renault να ενηµερώνονται ενδελεχώς για την τρέχουσα κατάσταση των οχηµάτων τους αλλά και µε ένα πρόγραµµα προνοµιακών τιµών, να το συντηρούν οικονοµικά.
Οι κάτοχοι µοντέλων της Renault, µπορούν µε προνοµιακές τιµές που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α.) για εργασία και ανταλλακτικά, να φροντίσουν την συντήρηση ή την επισκευή του αυτοκινήτου τους. Ιδιαίτερα σηµαντική είναι η λεπτοµερής ενηµέρωση για τη συνολική κατάσταση του οχήµατος, µε ελέγχους που αφορούν και τα σηµαντικά για την ασφάλεια των µετακινήσεων αναλώσιµα όπως είναι οι υαλοκαθαριστήρες και τα ελαστικά αλλά και τα δοµικά µηχανικά µέρη του αυτοκινήτου.
«Βασική αρχή πίσω από τις ενέργειες και τα προγράµµατα της Renault είναι το ότι µέσω της σωστής συντήρησης των αυτοκινήτων, µπαίνουν οι βάσεις για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια στις µετακινήσεις για τον οδηγό και τους επιβάτες.»
 
 
ΔΩΡΕΑΝ Καλοκαιρινός έλεγχος 25 σηµείων

Οι καλοκαιρινές διακοπές γίνονται πιο ξένοιαστες!

Στο πλαίσιο του προγράµµατος Renault Total Care, η Renault προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων της, να κάνουν ένα ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο 25 σηµείων. ΚαθΆ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Renault, µπορούν να επισκέπτονται το Δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Επισκευαστών, στο οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τον δωρεάν έλεγχο.
Ιδιαίτερα σηµαντικό για τους καλοκαιρινούς µήνες, είναι και το ότι στον έλεγχο αυτό περιλαµβάνεται µεταξύ άλλων και ο κλιµατισµός. Οι τεχνικοί της Renault, κάνουν λεπτοµερή έλεγχο στο αυτοκίνητο εξωτερικά, ελέγχοντας τις πόρτες στα σηµεία στήριξης, τη σωστή λειτουργία των φώτων, την κατάσταση των υαλοκαθαριστήρων και γενικότερα του συστήµατος πλύσης του παρµπρίζ εµπρός και πίσω, το άγκιστρο του καπό, ακόµα και το χρώµα του αµαξώµατος.
Στη συνέχεια, περνούν στο εσωτερικό όπου ελέγχεται η καλή λειτουργία όλων των συστηµάτων και οι λυχνίες στον πίνακα των οργάνων.
Στη συνέχεια ελέγχεται η οµαλή λειτουργία του κινητήρα και η αντίστοιχη του κυκλώµατος ψύξης, του συµπλέκτη αλλά και των φρένων, ενώ λεπτοµερώς ελέγχεται και ο χώρος του κινητήρα για τυχόν εµφανείς φθορές σε σωληνάκια, καλωδιώσεις και στους ιµάντες. Ελέγχεται η κατάσταση της µπαταρίας αλλά και όλων των ηλεκτρικών του αυτοκινήτου, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί ο έλεγχος του οχήµατος από κάτω, µε τους συνδέσµους του συστήµατος διεύθυνσης, τις φούσκες των ηµιαξονίων και τα µέρη της ανάρτησης. Ελέγχονται τα αµορτισέρ, όλο το σώµα της εξάτµισης, τα ελαστικά και η ρεζέρβα, καθώς και όλη η επιφάνεια του πατώµατος για τυχόν χτυπήµατα. 
Με τον Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο από τη Renault, ο οδηγός λαµβάνει µια πλήρη και λεπτοµερή ενηµέρωση της κατάστασης του αυτοκινήτου σύµφωνα µε τις προδιαγραφές της Renault.
 
 
Total Care 5+

Οικονοµική συντήρηση για Renault ηλικίας άνω των 5 ετών µε την εγγύηση του Κατασκευαστή.

Το Renault Total Care 5+ δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Renault µε ηλικία άνω των 5 ετών, να έχουν µε πολύ λογικό κόστος την καλύτερη συντήρηση για το αγαπηµένο τους µοντέλο.
Για τους κατόχους αυτοκινήτων Renault µε ηλικία µεγαλύτερη των 5 ετών, το πρόγραµµα Total Care 5+ δίνει τη δυνατότητα ειδικών τιµών και προνοµίων. Με στόχο την καλύτερη και πιο οικονοµική συντήρηση, το συγκεκριµένο πρόγραµµα της Renault προορίζεται για όσους θέλουν να διατηρήσουν το αυτοκίνητό τους σε άριστη λειτουργική κατάσταση για πολλά χρόνια.
Με γνώµονα τη σωστή ενηµέρωση των ιδιοκτητών για την διατήρηση της άριστης κατάστασης των αυτοκινήτων τους, η Renault καλύπτει µε ειδικές εκπτώσεις και ξεχωριστά προνόµια τις τυχόν ανάγκες των αυτοκινήτων που έχουν περισσότερα από 5 χρόνια κυκλοφορίας στους ελληνικούς δρόµους. ¶λλωστε είναι δεδοµένη η αύξηση του µέσου όρου ηλικίας του στόλου των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν γύρω µας και η υπεύθυνη στάση της Renault απέναντι σε τέτοια θέµατα είναι σηµαντική και παράδειγµα προς µίµηση.
Με το Renault Total Care 5+, µε λογικό κόστος και απόλυτη διαφάνεια, κάθε ενδιαφερόµενος µπορεί να συντηρήσει ή και να επισκευάσει το αυτοκίνητο του, έτσι ώστε να απολαµβάνει το µέγιστο της ασφάλειας, ενεργητικής και παθητικής, που κάθε µοντέλο της Renault έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει.

Renault : η ασφάλειά σας στα χέρια μας