Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Αλλαγή υαλοκαθαριστήρων: Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Αλλαγή υαλοκαθαριστήρων: Όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Διαβάστηκε από 20873 αναγνώστες - 20/9/2022

Ο ρόλος των υαλοκαθαριστήρων είναι καθοριστικός για τις οδηγικές σας διαδρομές καθώς υπάρχουν για να σας εξασφαλίζουν ορατότητα και συνεπώς ασφαλέστερες διαδρομές.

Ο χρόνος αλλαγής των υαλοκαθαριστήρων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το σύνηθες διάστημα αλλαγής τους είναι μία φορά το χρόνο, ωστόσο υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να τους αντικαταστήσετε άμεσα ή τουλάχιστον νωρίτερα από το προβλεπόμενο διάστημα.

  1. Ακούγεται θόρυβος; Χρειάζονται αλλαγή
Όταν το λάστιχο των υαλοκαθαριστήρων σκληραίνεται, αρχίζει να ακούγεται θόρυβος και αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται αλλαγή.
  1. Δεν καθαρίζουν καλά; Χρειάζονται άμεση αντικατάσταση
Σε περίπτωση που αρχίσετε να παρατηρείτε σημάδια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τα οποία δεν καθαρίζουν, αυτό σημαίνει ότι οι υαλοκαθαριστήρες σας χρειάζονται άμεση αντικατάσταση.
Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε για την αλλαγή υαλοκαθαριστήρων!
  1. Κάντε την αλλαγή μετά το καλοκαίρι
Μετά το καλοκαίρι είναι η ιδανικότερη εποχή να αλλάξετε υαλοκαθαριστήρες. Πρακτικά με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα όταν θα αρχίσουν οι βροχές και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα.
  1. Έχετε ξεπεράσει τα 30.000km;
Σε περίπτωση που έχετε ξεπεράσει τα 30.000km, τότε οι υαλοκαθαριστήρες σας χρειάζονται αλλαγή λόγω του ότι η φθορά εξαιτίας του αέρα και της χρήσης είναι μεγάλη.
  1. Αγοράστε την καλύτερη ποιότητα
Όσο καλύτερη ποιότητα έχουν οι υαλοκαθαριστήρες που θα επιλέξετε τόσο θα απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης.
Αναζητήστε στο Autoplanet τους υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin και κερδίστε:
  • Άριστη ποιότητα καθαρισμού: Οι υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin παρέχουν ιδανική απόδοση σε κάθε σημείο τζαμιού.
  • Ελάχιστους θορύβους: Χάρη στον αεροδυναμικό τους σχεδιασμό, οι υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin παρέχουν περισσότερη άνεση με ελάχιστους θορύβους.
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής: Χάρη στην ομοιόμορφη πίεση επαφής, οι υαλοκαθαριστήρες Bosch Aerotwin παρέχουν ομοιόμορφη φθορά κι έτσι προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Κάντε  την αγορά σας ΤΩΡΑ στο autoplanet.gr ΕΔΩ και κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ έως 35% και στις πιο χαμηλές τιμές.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε