Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Ανταλλακτικά Βρετανικών αυτοκινήτων στη Νέα Φιλαδέλφεια - Andreas Filippoupolitis Car Parts

Ανταλλακτικά Βρετανικών αυτοκινήτων στη Νέα Φιλαδέλφεια - Andreas Filippoupolitis Car Parts

Διαβάστηκε από 4749 αναγνώστες

Για όλα τα Βρετανικά μοντέλα. Αν είσαι λάτρης της Βρετανικής σχολής αυτοκινήτων και ψάχνεις για ποιοτικά και αξιόπιστα ανταλλακτικά, η εταιρεία Andreas Filippoupolitis Car Parts αποτελεί μονόδρομο στις επιλογές σου.

Η εταιρεία Andreas Filippoupolitis Car Parts εισάγει και εμπορεύεται ανταλλακτικά για αγγλικά αυτοκίνητα στην καλύτερη ποιότητα και τιμή. Έχει χτίσει σημαντικό όνομα στην αγορά, αφού δίνει  μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ανταλλακτικών στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία Andreas Filippoupolitis Car Parts είναι σε θέση να σας βρει σε άριστη κατάσταση όποιο ανταλλακτικό και αν ψάχνετε. Όσο σπάνιο και να είναι, όσο μικρό ή όσο μεγάλο, σίγουρα είναι μέρος της μεγάλης γκάμας της εταιρίας η οποία πρωταγωνιστεί σε έναν τόσο δύσκολο χώρο.  Πάντα με γνώμονα την ποιότητα και την καλύτερη εξυπηρέτηση, στο κατάστημα της Andreas Filippoupolitis Car Parts θα βρείτε ανταλλακτικά αυτοκινήτων μεταχειρισμένα, καινούργια και ιμιτασιόν σε άριστη ποιότητα. Για όλα τα Βρετανικά μοντέλα των μεγαλύτερων εταιρειών, όπως MINI, MG, ROVER και LAND ROVER, θα βρείτε στις καλύτερες τιμές και άμεσα διαθέσιμα οτιδήποτε χρειάζεστε. 

Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς εντός Αθηνών αυθημερόν, καθώς και αποστολή στην επαρχία με μεταφορική της αρεσκείας σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Δεκελείας 183 Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ 14342
Τηλ.: 210 2510698
Κινητό: 6932 369249
Φαξ: 210 2527051
Email: [email protected]
FB page: Andreas Filippoupolitis Car Spares

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 08.00-17.00 & Σάββατο 08.00-13.00
 
 

Κοινοποίησέ το »