Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανταλλακτικά για Mercedes στην Αθήνα - BIBAS BROS

Ανταλλακτικά για Mercedes στην Αθήνα - BIBAS BROS

7/10/2021

Εντός 24ωρου σε όλη την Ελλάδα. Για γνήσια μεταχειρισμένα και καινούργια ανταλλακτικά Mercedes Benz εμπιστέψου τους ειδικούς της BIBAS BROS.

Η εταιρεία BIBAS BROS ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ MERCEDES αποτελεί μία εκ των κορυφαίων εταιρειών εισαγωγέων ανταλλακτικών αυτοκινήτων Mercedes - Benz στην Ελλάδα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και ευρύτερα στο χώρο της Κύπρου, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής με εξαγωγές προϊόντων.

Κοινοποίησέ το »


Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, στην προσωπική επαφή με τους πελάτες, στην συνεχή ανανέωση των προϊόντων με συνεχείς εισαγωγές ανταλλακτικών, στην τεράστια ποικιλία προϊόντων από όλα τα μοντέλα επιβατικών αυτοκινήτων Mercedes και φυσικά στις χαμηλές τιμές.

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας (Λιοσίων 208, πλησίον πρακτορείων ΚΤΕΛ Στερεάς Ελλάδος στα Κάτω Πατήσια), όπου μπορείτε να την επισκεφτείτε προκειμένου να διαπιστώσετε οι ίδιοι την τεράστια γκάμα και πληρότητα των προϊόντων και τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Στο κατάστημά ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΙΜΠΑΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το αυτοκίνητο Mercedes σας:
  • Κινητήρες diesel και βενζίνης
  • Μηχανικά μέρη
  • Ηλεκτρολογικά μέρη
  • Ηλεκτρονικά εξαρτήματα
  • Ζάντες αλουμινίου και ελαστικά
  • Σαλόνια και ταπετσαρίες
  • Είδη φανοποιείας
Όλα τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν σε όλη την Ελλάδα εντός 24ώρου σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρείες, courier ή με μέσα μαζικής μεταφοράς (πλοία, ΚΤΕΛ).
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λιοσίων 208 Αθήνα ΤΚ 104 45
Τηλ: 2108321021
Κιν: 6947074732
Φαξ: 2108321020
e-mail: [email protected]
Website: https://www.bibasbros.gr



 
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις