Ένωση εισαγωγέων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων

Διαβάστηκε από 1119 αναγνώστες - 18/12/2020

Η Ένωση Εισαγωγέων Μεταχειρισμένων Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Αθηνών Πειραιώς και Περιχώρων (ΕΕΜΑΑ) είναι μια πρωτοβάθμια επαγγελματική οργάνωση με έδρα την Αθήνα και έτος ίδρυσης το 1979.

Σκοπός ίδρυσης της ΕΕΜΑΑ είναι η προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών της, η μελέτη, προαγωγή και ανάπτυξη των εμπορικών συναλλαγών σε σχέση με την εισαγωγή και εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων εντός και εκτός συνόρων. Επίσης η λήψη ή η απόδειξη των καλύτερων μέτρων προς βελτίωση των όρων μεταφοράς και εμπορίας από την αλλοδαπή ως και η προσαρμογή της Ελληνικής αγοράς προς τα διεθνώς ισχύοντα εμπίπτουν στις αρμοδιότητες της Ένωσης. Επιπλέον στους σκοπούς της ΕΕΜΑΑ εμπίπτει και η συνεργασία με άλλα επαγγελματικά σωματεία για την με κάθε τρόπο επιδίωξη των κοινών οικονομικών συμφερόντων διατηρούσα όμως την οικονομική και διοικητική αυτοτέλειά της.
 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Από το 2005 είναι μέλος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Πειραιώς, Ομόρων Νομών και Νήσων και μέσω αυτής στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου. Σε ετήσια βάση διοργανώνεται παιδικός χορός για την ψυχαγωγία των παιδιών των μελών, σεμινάρια επιμόρφωσης των υπαλλήλων των μελών καθώς και των εμπόρων μελών της ΕΕΜΑΑ. Το διοικητικό συμβούλιο της ένωσης καταβάλει τεράστιες προσπάθειες για να επιτευχθεί ο σωστός και θεμιτός ανταγωνισμός στην αγορά, προς όφελος των καταναλωτών, της εθνικής Οικονομίας, της Απασχόλησης και των εμπόρων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Επικοινωνία
Κερατσινίου 48 Αθήνα, ΤΚ 10441
Τηλ: 210-3461460
Fax: 210-3426919
email:[email protected]
Web : www.eemaa.net