Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η φλάντζα αυτοκινήτου τι τιμή έχει;

Διαβάστηκε από 12085 αναγνώστες - 30/5/2021

Πόσο απαραίτητη είναι η φλάντζα σε ένα αυτοκίνητο και πόσο μπορεί να κοστίζει η αντικατάσταση της;

Η φλάντζα είναι το υλικό που χρησιμοποιείται ανάμεσα σε δύο επιφάνειες ώστε να εξασφαλίζει τη στεγανότητα και να αποτρέπει τη διαρροή. Λόγω των υψηλών πιέσεων και θερμοκρασιών που δημιουργούνται στο εσωτερικό ενός κινητήρα απαιτείται απόλυτη στεγανότητα ώστε να παρουσιάζονται απώλειες και διαρροές.

Η φλάντζα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα όταν «καίγεται» να χρειαστεί αντικατάσταση. Μια καμένη φλάντζα κεφαλής δημιουργεί δυσλειτουργία και μικρή απόδοση του κινητήρα. Το κόστος τους εξαρτάται από την ποιότητα το είδος της φλάντζας.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών φλάντζες και προσφέρονται σκέτες ή σε σετ για:
  • Ψευτοκάπακο μηχανής
  • Καπάκι κεφαλής (κυλινδροκεφαλή)
  • Εξάτμιση
  • Κάρτερ
  • Αντλία
  •  
Σε περίπτωση "καμένης" φλάντζας γίνεται αναρρόφηση του ψυκτικού υγρού ή λαδιού στους κυλίνδρους, μπερδεύονται τα νερά με τα λάδια της μηχανής μέσα στο θάλαμο καύσης και το αυτοκίνητο υπερθερμαίνεται με συνέπεια μειωμένη απόδοση και βλάβη στον κινητήρα.
 
Εάν έχει πρόβλημα κάποια φλάντζα ή τσιμούχα και χρειάζεται αλλαγή μπορείτε να βρείτε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Kritos Parts βάζοντας απλά τα στοιχεία και τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το Kritos Parts είναι ένα ελληνικό eshop με μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων που πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα.
 
 Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λιοσίων 283   Αγ.Νικόλαος 10445, Αθήνα
Email : [email protected]
Websitehttps://kritosparts.gr
ΤΗΛ: 215 52 59 669
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις