Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Philips Ultinon LED - Αναβαθμίστε τα φώτα και το στυλ σας!

24/1/2019

Κάντε την οδήγηση στο σκοτάδι, πιο εύκολη και ασφαλή από ποτέ. Με τη νέα σειρά Philips Ultinon LED, απολαμβάνετε +160% περισσότερο καθαρό λευκό και ομοιόμορφο φως για πολλά, πολλά χρόνια. Δείτε πως θα ανεβείτε επίπεδο με μία κίνηση.

Ο φωτισμός σε πολλούς ελληνικούς δρόμους είναι ανεπαρκής ή και ανύπαρκτος. Τα φώτα του αυτοκινήτου μας, δεν φωτίζουν μόνο τον δρόμο, αλλά μας κάνουν ορατούς και στους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Η Philips, με πορεία πάνω από 100 χρόνια, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του τομέα φωτισμού αυτοκινήτων και παρουσιάζει τεχνολογικές καινοτομίες, οι οποίες γίνονται λύσεις σε πολλά σύγχρονα οχήματα!
 
Δείτε τι κερδίζετε εάν εμπιστευτείτε τη νέα σειρά Philips Ultinon LED

+160% περισσότερο φως
Η οδήγηση στο σκοτάδι είναι απαιτητική, έτσι πρέπει να βασίζεστε στους προβολείς σας. Η εμπρός και η περιφερειακή όραση είναι εξίσου σημαντικές για την ενίσχυση της ικανότητας οδήγησης για ασφαλέστερη κίνηση. Με έντονη φωτεινή δέσμη, τα Philips Ultinon LED προσφέρουν μεγαλύτερη ορατότητα, έως και 160% περισσότερο φως, συγκριτικά με απλές λάμπες! Έτσι, όσο καλύτερη ορατότητα έχετε, θα μπορείτε να αντιδράσετε γρηγορότερα και να είστε πιο ασφαλείς. Για αυτό μην αφήνετε το σκοτάδι να κερδίσει, επιλέξτε τα Philips Ultinon LED και ξεκινήστε τη νυχτερινή σας οδήγηση με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έλεγχο!


Καθαρό λευκό φως
Με θερμοκρασία χρώματος μέχρι 6200 Kelvin, τα Philips Ultinon LED, χάρη στην τεχνολογία LUXEON, παράγουν φωτεινή λευκή δέσμη που μοιάζει με το φως της ημέρας. Με σαφέστερη όραση μπορείτε να εντοπίσετε καλύτερα τυχόν εμπόδια στο δρόμο, για μια πιο άνετη και συναρπαστική νυχτερινή οδήγηση. Αντί του κίτρινου και χαμηλού φωτισμού, θα έχετε έντονο, λευκό και μοντέρνο φως! Για αυτό και οι έξυπνοι οδηγοί επιλέγουν το ανώτερο στυλ των Ultinon LED της Philips.



Μεγάλης διάρκειας LED
Θέλετε φωτεινές και μοντέρνες λάμπες για τα φανάρια σας, αλλά δεν θέλετε να τις αντικαθιστάτε συνέχεια! Μία σημαντική αδυναμία των απλών λαμπτήρων είναι ότι όσο ισχυρότερο είναι το φως που παράγουν, τόσο μικρότερη είναι η διάρκεια ζωής τους. Τα Philips Ultinon LED διαρκούν περισσότερο! Λόγω ειδικών χαρακτηριστικών όπως τα συστήματα διαχείρισης της θερμότητας AirFlux και AirCool, διαρκούν μέχρι 8 χρόνια. Οι τεχνολογίες Philips AirFlux και AirCool είναι ένα έξυπνο σύστημα ψύξης που απομακρύνει τη θερμότητα από τα κρίσιμα εξαρτήματα. Με την ενίσχυση της αντοχής τους στη θερμότητα, τα Philips Ultinon LED διαρκούν περισσότερο από άλλα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.



Ισχυρό φως εκεί που το χρειάζεστε
Οι καλύτεροι προβολείς δεν είναι απλά αυτοί που παράγουν ισχυρότερο φως. Η δημιουργία όλο και φωτεινότερων λαμπτήρων LED για αυτοκίνητα είναι το πιο εύκολο έργο. Όμως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το που διαχέεται αυτό το επιπλέον φως! Το ανεξέλεγκτο έντονο φως δεν είναι ιδανικό για οδήγηση και μπορεί να δημιουργήσει επικίνδυνο στράβωμα στους οδηγούς που βρίσκονται στο αντίθετο ρεύμα. Εξοπλισμένο με την τεχνολογία SafeBeam, τα Philips Ultinon LED συγκεντρώνουν το φως εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε. Το ομοιόμορφο και ακριβές μοτίβο δέσμης σχεδιάζεται σύμφωνα με τους κανονισμούς οδικής ασφάλειας για προβολείς αλογόνου. Με πιο ακριβή έλεγχο του φωτός, έχετε μεγαλύτερη ορατότητα, καθιστώντας σας έναν καλύτερο και ασφαλέστερο νυχτερινό οδηγό, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους οδηγούς.




Συμβατότητα με πολλά μοντέλα αυτοκινήτων
Τα Philips Ultinon LED είναι σχεδιασμένα για εύκολη εγκατάσταση, από ειδικούς ηλεκτρολόγουςκαι ταιριάζουν στα περισσότερα μοντέλα αυτοκινήτων. Τα Ultinon LED χρησιμοποιούν ένα ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, µε το κέντρο ελέγχου να είναι ενσωματωμένοαπευθείας στο σώμα τους. Το βελτιστοποιημένο µμέγεθος των LED είναι το κλειδί της επιτυχίας τους, επειδή πολλά οπτικά στοιχεία είναι πολύ µμικρά. Αυτός ο συμπαγήςσχεδιασμόςκαταλαμβάνει λιγότερο χώρο στη µμονάδα του προβολέα, επιτρέποντας την εύκολη εγκατάσταση των LED σε µία ευρύτερη γκάμαοχημάτων. Διατίθενται στα 12V στους τύπους ~H4 (HL) - P43t-38 και ~Η7 (μόνο reflector) - PX26d. Ειδικά όμως για τον τύπο Η7 ταιριάζουν μόνο σε φανάρια τύπου reflector Η7.




 
Πλήρη σειρά λαμπτήρων Philips μπορείτε να βρείτε στην εταιρεία Τεχνοανταλλακτική ΑΕ, www.technoantallaktiki.gr

Σημείωση
Σε ορισμένα αυτοκίνητα (νέας γενιάς)  κατά την εγκατάσταση των Philips Ultinon LED, μπορεί να εμφανιστεί μήνυμα καμένης λάμπας στον πίνακα οργάνων (ταμπλό) , λόγω της πολύ χαμηλής κατανάλωσης των LED. Για αυτό το λόγω θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε τον  αντάπτορα Philips CAN bus LED control unit.
 
Η σειρά Philips LED δεν έχει πιστοποίηση ECE και δεν προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ελλάδα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για πίστες αγώνων και rally. Η Philips (LumiledsFrance) και η εταιρεία Τεχνοανταλλακτική ΑΕ δεν αποδέχονται καμία αρμοδιότητα ή/και ευθύνη και δεν φέρουν καμία υποχρέωση αποζημίωσης για οποιοδήποτε τυχόν νομικό θέμα προκύψει. Η ευθύνη αγοράς βαραίνει καθαρά τον πελάτη για να διασφαλίσει ότι η χρήση των LED συμμορφώνεται με τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις