Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η αναζήτηση ελαστικού δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη υπόθεση

28/6/2018

Η εταιρία iTyres πρωταγωνιστεί στον κόσμο των ελαστικών εδώ και 30 χρόνια. Πλέον επεκτείνεται στο διαδίκτυο και έρχεται να σας λύσει τα χέρια. Ό,τι ψάχνετε, το βρίσκετε και με ένα κλικ έφτασε!

Σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεστε, η εταιρία iTyres θα σας προμηθεύσει μόνο με τα καλύτερα προϊόντα γύρω από τα ελαστικά. Με πείρα 30 ετών και την βοήθεια της τεχνολογίας, είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο των ελαστικών και όχι μόνο.  

Το πελατολόγιο μεγαλώνει συνεχώς όπως και η γκάμα, με τον κόσμο να συνεχίζει να είναι πιστός σε μία εταιρία που ξέρει να προσφέρει μόνο ποιοτικές υπηρεσίες.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας έρχεται για να εξυπηρετήσει και να σας λύσει τα χέρια, καθώς είναι εύχρηστη, απλή και έχει όλα όσα ζητάτε.  Οι καλύτερες μάρκες ελαστικών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.  Περιηγηθείτε και βρείτε αυτό που ψάχνατε τόσο καιρό, εύκολα και από την άνεση του υπολογιστή σας. Επιλέξτε, συγκρίνετε και βγείτε κερδισμένοι χωρίς κόπο.

Το κατάστημα βρίσκεται στα Μέγαρα και είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα, ενώ το προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας καθοδηγήσει σε κάθε αγορά. 

Εάν θες να παραμείνεις πρώτος, πρέπει να εξελίσσεσαι και να ακολουθείς τις τάσεις της εποχής. Με σύμμαχο την τεχνολογία λοιπόν, η iTyres έρχεται να σας υπενθυμίσει πως ο κόσμος των ελαστικών είναι στα πόδια σας και σας περιμένει.
 
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: iTyres
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 3 Μέγαρα, 19100
Τηλ:  215 215 9600
Website: https://www.ityres.gr/   
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις