Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Το ελαστικό που προσφέρει 50% περισσότερα χιλιόμετρα

Διαβάστηκε από 60342 αναγνώστες - 22/2/2021

Το καινοτόμο Goodyear Efficient Grip Performance 2 πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των θερινών ελαστικών, πετυχαίνοντας κορυφαίες επιδόσεις, αλλά και 50% περισσότερα χιλιόμετρα συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

Η Goodyear είχε κερδίσει ήδη την εμπιστοσύνη του κοινού με το θερινό ελαστικό Efficient Grip Performance, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα απέσπασε σημαντικές διακρίσεις. Τώρα αποδεικνύει ότι βελτίωση μπορεί να υπάρξει ακόμα και σε ένα ήδη κορυφαίο προϊόν. Ας γνωρίσουμε, λοιπόν, το Goodyear Efficient Grip Performance 2, το ελαστικό που δίνει έμφαση στην αυξημένη χιλιομετρική απόδοση και όχι μόνο.

Αρχικά, ένα εκ των σημαντικότερων στοιχείων του συγκεκριμένου ελαστικού της Goodyear είναι η εξαιρετικά υψηλή ελαστικότητα και η ευκαμψία του πέλματος (Mileage Plus Technology). Μέσω αυτής της τεχνολογίας επιτυγχάνεται σημαντική μείωση στη φθορά του υλικού τριβής, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται αυξημένη διάρκεια ζωής. Παράλληλα, το Goodyear Efficient Grip Performance 2 έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη έμφαση στην απομάκρυνση του νερού και τη μείωση της απόστασης φρεναρίσματος, ενώ στο κέντρο που πέλματος υπάρχουν πλέον παχύτερες λωρίδες που προσφέρουν αυξημένη σταθερότητα συγκριτικά με τον προκάτοχό του.

Κάπως έτσι, η ομάδα σχεδιαστών της Goodyear έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ελαστικό που πετυχαίνει αποδεδειγμένα μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση κατά 50% συγκριτικά με το ελαστικό που αντικαθιστά. Η αυξημένη διάρκεια ζωής του ελαστικού προσφέρει πολλαπλά οφέλη, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε περιβαλλοντικό επίπεδο, μιας και παρατείνεται η ώρα της αντικατάστασης.

Η Goodyear σε πάει πιο μακρία! Με το μείγμα τεχνολογίας Mileage Plus Technology, το ελαστικό EfficientGrip Performance 2 πετυχαίνει αυξημένα χιλιόμετρα κατά 50%.

Σε σύγκριση με τον άμεσο ανταγωνισμό, το Goodyear Efficient Grip Performance 2 ξεπερνά κατά 20% σε τεστ χιλιομετρικής απόδοσης το αντίστοιχο ελαστικό της αμέσως επόμενης εταιρείας. Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια συγκριτικού τεστ με τέσσερα ανταγωνιστικά θερινά ελαστικά υψηλών επιδόσεων, κατάφερε να αποσπάσει την πρώτη θέση, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις σε ταχύτητα φθοράς, απόσταση πέδησης και σταθερότητα. Αναλυτικότερες πληροφορίες για τις κορυφαίες επιδόσεις που πέτυχε στο ανεξάρτητο τεστ του οργανισμού πιστοποίησης TÜV SÜD μπορείτε να βρείτε στην σχετική πλήρη αναφορά.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το Goodyear EfficientGrip Performance 2 μειώνει την απόσταση φρεναρίσματος στο βρεγμένο οδόστρωμα σε ποσοστό 7%.

Όσον αφορά στη διαθεσιμότητα του ελαστικού Goodyear Efficient Grip Performance 2, προσφέρεται σε μία μεγάλη γκάμα διαστάσεων ώστε να ταιριάζει σε κάθε αυτοκίνητο. Συνεπώς είναι κατάλληλο για μία πληθώρα αυτοκινήτων και αποτελεί την κορυφαία επιλογή για όσους αναζητούν το απόλυτο θερινό ελαστικό υψηλής απόδοσης.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις