Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

30 τυχεροί κερδίζουν 30 service για το αυτοκίνητου τους

9/6/2021

Ο διαγωνισμός του καλοκαιριού! Κάνε like, share, comment και μπες στην κλήρωση για 30 service αυτοκινήτου. Εσύ θα πληρώσεις για Service;

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και το αυτοκίνητό μας «φωνάζει» για service, ώστε να είμαστε ξέγνοιαστοι απολαμβάνοντας το μπάνιο μας στη θάλασσα. Για να μην αδειάσουμε τον οικογενειακό κουμπαρά, η νέα μας σελίδα  Autoagora_Συντήρηση Αυτοκινήτου σας συστήνεται με ένα χρήσιμο δώρο. Κάθε μήνα, 30 υπερτυχεροί αναγνώστες μας μπορούν να κερδίσουν δωρεάν το επόμενο service του αυτοκινήτου τους.

Επιλεγμένοι συνεργάτες στην Αττική εγγυώνται κορυφαία εξυπηρέτηση και υπηρεσίες, με το εξειδικευμένο τους προσωπικό να είναι στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε. Η διαδικασία και οι όροι συμμετοχής είναι πιο απλοί απ όσο μπορείτε να φανταστείτε! Κάνοντας like στη σελίδα μας, share στο λογαριασμό μας και comment κάτω από την ανάρτηση μπαίνετε στην κλήρωση και... ζεσταίνετε τις μηχανές σας!

Οι νικητές του πρώτου διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση την 1 Ιουλίου, και θα έχουν 3 μήνες περιθώριο να εξαργυρώσουν το δώρο τους. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.

Καλή επιτυχία... και μην ξεχνάς: Like, share, comment... και κέρδισες!
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις