Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Απόλυτη εξειδίκευση σε service επισκευές και βελτιώσεις στη Γλυφάδα

12/9/2021

Για δοκιμασίες που περνάει το αυτοκίνητο σου χρειάζεται να εμπιστευτείς τους καλύτερους. Στην επιχείρηση Technic House Πανόπουλος εγγυώνται την αξιοπιστία ποιότητα και τιμή.

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, η Technic House Πανόπουλος φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Kοινοποίησε το »


Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή, να συμβουλέψει, να προτείνει και φυσικά να κάνει πράξη κάθε επιθυμία σου γύρω από τους αυτοκίνητο σου. Αναλαμβάνει την συντήρηση, την επισκευή αλλά και τις αναβαθμίσεις αυτοκινήτων, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά.

Όσον αφορά τα ανταλλακτικά, η μεγάλη γκάμα και ο έλεγχος του πριν την παράδοση, εξασφαλίζει ένα σίγουρο και ασφαλές αποτέλεσμα. Όλα γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Το συνεργείο Technic House Πανόπουλος αναλαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες με επαγγελματισμό και συνέπεια για τις μάρκες VW, AUDI, SEAT, SKODA, PORSCHE, MERCEDES, BMW:
  • Γενικό σέρβις
  • Επισκευή κινητήρα
  • Βελτιώσεις - Μετατροπές
  • Επισκευές αυτομάτων σασμάν ( DSG / Selespeed / TCT / Tiptronic)
  • Online διάγνωση και κωδικοποίηση με ΓΝΗΣΙΑ διαγνωστικά
  • DPF Repair
  • Αξεσουάρ
Η εταιρεία Technic House Πανόπουλος βρίσκεται δίπλα σου ώστε να βρείτε λύσεις σε κάθε ανησυχία σου. Τα πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο και οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουν.

Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λεωφ. Βουλιαγμένης 167 & Ευριπίδου 13 Γλυφάδα ΤΚ 166 74
Τηλέφωνο: 2121064951 
Κινητό: 6936 749148
email: [email protected]
 
 
 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις