Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Διαρκώς αναπτυσσόμενες υπηρεσίες

18/9/2018

Για το αυτοκίνητό σας επιλέξτε μία εταιρεία που αρνείται να μείνει στάσιμη και κινείται διαρκώς μαζί με τις εξελίξεις.

Με 15ετή πορεία και δραστηριότητα στο χώρο του αυτοκινήτου η εταιρεία Gruppocar προσφέρει τις περισσότερες δυνατές υπηρεσίες σχετικά με το αυτοκίνητο σε όλες τις μάρκες και τα μοντέλα οχημάτων. Μεγάλο της ατού τα περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού της αλλά και η διαρκής αναβάθμιση της τεχνολογίας της.

Ο εμπλουτισμός των εξειδικευμένων γνώσεων των στελεχών σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα και τις πρωτοποριακές μεθόδους έχουν ως αποτέλεσμα την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών με την προσφορά ενός ποιοτικού τελικού προϊόντος.

Στην Gruppocar όλοι οι εργαζόμενοι εκπαιδεύονται και είναι υπεύθυνοι για την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, αλλά και την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ιδίως στον κλάδο επισκευής οχημάτων, όπου η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία, δεν εξαρτάται μόνο από την εικόνα των εγκαταστάσεων επισκευής.

Στόχος της Gruppocar είναι η συνεχής ανάπτυξη των προσφερομένων υπηρεσιών, ώστε να παρέχονται καινοτόμες λύσεις, με άξονα τη μεγιστοποίηση της ποιότητας, της ταχύτητας και τις προσιτές τιμές.

Επισκεφτείτε το www.gruppocar.gr για να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες της Gruppocar οι οποίες περιλαμβάνουν Πωλήσεις, Συνεργείο - Φανοβαφείο, Ενοικιάσεις - Leasing - Υπηρεσίες για την εταιρία, Ανταλλακτικά και Ασφάλειες - Χρηματοδότηση.

Mεγάλη Προσφορά: Όσοι επικοινωνήσουν με την εταιρεία Gruppocar από την Αγορά Αυτοκινήτου και το autoagora.gr κερδίζουν 10% έκπτωση σε service, ανταλλακτικά και φανοποιεία. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λ.Ελ.Βενιζέλου 1, Καλλιθέα

Phone: 210-9232202

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις