Eπιλέγω την AUTOFIT για φθινοπωρινό έλεγχο

Διαβάστηκε από 2242 αναγνώστες - 18/11/2020

Η AUTOFIT προσφέρει έκπτωση 20% σε εργασίες και ανταλλακτικά service και ΔΩΡΟ τον διαγνωστικό έλεγχο !

 
 

Τα συνεργεία της Αττική που σήμερα έχουν ως 35% φθηνότερο service

Το φθινόπωρο τελειώνει και είναι σημαντικό να έχουμε το αυτοκίνητό μας έτοιμο για τους χειμερινούς μήνες. Οι συνθήκες οδήγησης θα είναι πιο σύνθετες και η ασφάλεια του κάθε οδηγού ξεχωριστά αλλά και της οικογένειάς του είναι βασική ανάγκη.
 
Το δίκτυο της AUTOFIT παραμένει ανοιχτό και μπορείτε να επισκεφθείτε τον πλησιέστερο σε εσάς συνεργάτη αποστέλλοντας τον αριθμό 2 με SMS στον πενταψήφιο αριθμό 13033, που αφορά σε : <μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών πρώτης ανάγκης όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους>.
 
Η τήρηση των κανόνων υγιεινής είναι αυστηρή σε όλους τους εργασιακούς χώρους και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες που έχουν εκδοθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και στόχος όλων είναι ο περιορισμός της διασποράς του ιού στους χώρους εργασίας για την προστασία της υγείας τόσο των πελατών αλλά και των εργαζομένων.

Για να μην μείνετε…σε μέρη που δεν θέλετε να μείνετε χωρίς βοήθεια, το δίκτυο της AUTOFIT έχει τη λύση. Παρέχει στα πλαίσια της φθινοπωρινής προσφοράς, για τους μήνες ΟΚΤΩΒΡΙΟ & ΝΟΕΜΒΡΙΟ έκπτωση 20%  για service. Η έκπτωση καλύπτει  εργασίες και ανταλλακτικά ενώ συμπεριλαμβάνεται και δωρεάν  διαγνωστικός έλεγχος ! 
 
Στο δίκτυο AUTOFIT γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί…όπως την πρώτη μέρα. Ο διαγνωστικός έλεγχος θα δείξει αμέσως τα πιθανά σημεία που χρειάζεται να εστιάσουν οι τεχνίτες  - εκτός του service – ώστε να γλυτώσετε χρόνο και χρήμα. Τα διαγνωστικά μηχανήματα που διαθέτουν οι συνεργάτες του δικτύου είναι τελευταίας τεχνολογίας διασφαλίζοντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων.
Για να συνεχίσετε ξέγνοιαστα τις καθημερινές σας διαδρομές με την πιο σίγουρη και υπεύθυνη φροντίδα που είχατε ποτέ στο αυτοκίνητό σας η επίσκεψη στον πλησιέστερο συνεργάτη της AUTOFIT, είναι μονόδρομος.
 
Επωφεληθείτε μέχρι τέλος Νοεμβρίου, της έκπτωσης  20% σε όλες τις εργασίες & τα ανταλλακτικά service, αλλά και του δωρεάν διαγνωστικού ελέγχου και κλείστε τώρα το ραντεβού σας.


 
Η αλυσίδα AUTOFIT είναι από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών στην Ευρώπη με περισσότερα από 2.000 μέλη σε 14 χώρες.
Τα συνεργεία AUTOFIT είναι ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα  ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.
 
Οι τεχνικοί του δικτύου, εκπαιδεύονται διαρκώς στα σύγχρονα συστήματα των οχημάτων και χρησιμοποιούν εργαλεία και διαγνωστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.  Tα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες που εξυπηρετούν άριστα τους πελάτες  προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με πλήρη διαφάνεια σε κοστολόγηση εργασιών και ανταλλακτικών.

Στο δίκτυο AUTOFIT θα βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης και εφάμιλλης ποιότητας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές όπως Bosch – Delphi – LUK – NGK – Denso – Gates–Hella Pagid και πολλούς άλλους. Για τους παραπάνω λόγους, η εργοστασιακή εγγύηση του οχήματος σας, συνεχίζει να ισχύει και επιπλέον εμείς, σας παρέχουμε 1 χρόνο εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά. Επιπλέον τα συνεργεία AUTOFIT πληρούν τις απαραίτητες περιβαλλοντικές προδιαγραφές ανακυκλώνοντας τα χρησιμοποιημένα και επικίνδυνα για το περιβάλλον υλικά (μπαταρίες, λιπαντικά, καταλύτες κτλ)
 
Τα συνεργεία AUTOFIT ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό γιατί προσφέρουν:
•  αξιοπιστία και εγγύηση σε εργασίες και ανταλλακτικά
•  αφοσίωση στις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών
•  υποδειγματική τεχνική εξυπηρέτηση
•  διαφάνεια στην κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.
 
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
 
τηλέφωνο: 801-1178200