Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Για ιδιοκτήτες Group Vag που αναζητούν το τέλειο αποτέλεσμα

5/2/2021

Από εργασίες συντήρησης, επισκευές φανοποιείας μέχρι και βελτιώσεις, η εταιρεία Cabilis Performance παρέχει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε όλους τους τομείς.

Η Cabilis Performance εξυπηρετεί πάνω από δύο δεκαετίες τους πελάτες που την εμπιστεύονται σε θέματα αυτοκινήτου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας έχουν δημιουργηθεί τμήματα: service, ανταλλακτικών, φανοποιείας-βαφής, επιδιόρθωση βαφής και κεραμικής επίστρωσης χρώματος.
 
Αν είστε κάτοχος VW, Audi, Skoda ή Seat, οι τεχνικοί του συνεργείου θα σας λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με  το αυτοκίνητο σας , σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές.  Έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μηχανήματα και εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας και φυσικά πολύ μεράκι για δουλειά είναι τα στοιχεία που κάνουν την Cabilis Performance να ξεχωρίζει. 
 
Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες θα βρείτε:
  • Service - Επισκευή VW, AUDI, SEAT, SKODA
  • Ανταλλακτικά γνήσια ή after market
  • Έλεγχος εκπομπής καυσαερίων
  • Έλεγχος και επισκευή ηλεκτρικών μερών
  • Διαγνωστικός έλεγχος
  • Προετοιμασία / Διαδικασία ελέγχου ΚΤΕΟ
 
Αν θέλετε να απογειώσετε τις επιδόσεις του αυτοκινήτου σας και να το φέρετε στα μέτρα σας, η βελτίωση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολυετής εμπειρίας της εταιρείας από το χώρο των αγώνων, γύρω από θέματα κινητήρων, σασμάν, αναρτήσεων, φρένων, προγραμματισμού εγκεφάλων. Συμβουλευτείτε την  Cabilis Performance για τη σωστότερη λύση κοντά στις απαιτήσεις σας.

Επισης, η Cabilis Performance αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα εργασίες φανοποιείας και βαφής για VW-Audi-Skoda-Seat. Υπάρχει δυνατότητα για σφράγισμα του χρώματος, καθώς και καθαρισμό και σφράγιση των γυάλινων επιφανειών με κεραμική επίστρωση (Nano Sealant) με εγγύηση αποτελέσματος για περισσότερο από δύο χρόνια. 

Σε συνεργασία με τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρίες σου παρέχουν υπηρεσίες πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης και σε απαλλάσσουν από τις χρονοβόρες διαδικασίες αποζημίωσης αναλαμβάνοντας όλο το βάρος της διεκπεραίωσης.

 
Στοιχεία επικοινωνίας
Επωνυμία: Cabilis Performance
Διεύθυνση : Λ.Μαραθώνος 16, Σταυρός, Αγ.Παρασκευή
Τηλ: +30-210 6049076, +30-210 6047614
email: [email protected]
Website: http://www.cabilis.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις