Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Καθαρισμός κινητήρα στην Κυψέλη - Clean-Engine Gr

Καθαρισμός κινητήρα στην Κυψέλη - Clean-Engine Gr

Διαβάστηκε από 2072 αναγνώστες

Τέρμα οι ζημιές στον κινητήρα. Αποφύγετε βλάβες και δώστε μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, με το σύστημα καθαρισμού με υδρογόνο από την εταιρεία Clean-Engine Gr.

Ο καθαρισμός με το σύστημα της Clean-Engine Gr είναι κατάλληλος για κάθε τύπο οχήματος, χωρίς  λύσιμο μηχανής, ανεξαρτήτως κυβισμού και  αν το καύσιμο που τροφοδοτεί τον κινητήρα είναι πετρέλαιο, βενζίνη ή φυσικό αέριο.

Κοινοποίησέ το »


Καθαρίζοντας τον κινητήρα σας με υδρογόνο αποφεύγετε την μεγάλη συσσώρευση του άνθρακα στον κινητήρα σας , όπως και βλάβες που έχουν ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση ακριβών ανταλλακτικών και την μείωση των επισκέψεων σας στον μηχανικό! Καθαρίζει επίσης εισαγωγής αέρος, καρμπυρατερ , μπεκ , τουρμπο , θάλαμο καύσης, βαλβίδες, καταλύτη , φίλτρο PDF και εξάτμιση.Τα μηχανήματα της Clean-Engine Gr είναι Αμερικάνικης τεχνολογίας και προσφέρουν γρήγορη, ασφαλή, οικολογική μέθοδος καθαρισµού, που ελευθερώνει το πλήρες δυναμικό του κινητήρα σας. 
 
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά. Ο κινητήρας ανασαίνει καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα ρεταρίσματα  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου.


 
Για την δική σας διευκόλυνση η Clean-Engine Gr διαθέτει κινητές μονάδες εξυπηρέτησης για κατά οίκον καθαρισμούς κινητήρων αυτοκινήτων, καθώς και για την εξυπηρέτηση συνεργείων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κυψέλης 24 Αθήνα ΤΚ 113 62
Τηλέφωνο: 6942 547491 – 6976 570958
E-Mail: [email protected]
Website: www.clean-engine.gr
Facebook
 
 

Κοινοποίησέ το »