Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Καθαρισμός κινητήρα στην Κυψέλη - Clean-Engine Gr

Καθαρισμός κινητήρα στην Κυψέλη - Clean-Engine Gr

6/12/2021

Τέρμα οι ζημιές στον κινητήρα. Αποφύγετε βλάβες και δώστε μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, με το σύστημα καθαρισμού με υδρογόνο από την εταιρεία Clean-Engine Gr.

Ο καθαρισμός με το σύστημα της Clean-Engine Gr είναι κατάλληλος για κάθε τύπο οχήματος, χωρίς  λύσιμο μηχανής, ανεξαρτήτως κυβισμού και  αν το καύσιμο που τροφοδοτεί τον κινητήρα είναι πετρέλαιο, βενζίνη ή φυσικό αέριο.

Κοινοποίησέ το »


Καθαρίζοντας τον κινητήρα σας με υδρογόνο αποφεύγετε την μεγάλη συσσώρευση του άνθρακα στον κινητήρα σας , όπως και βλάβες που έχουν ως αποτέλεσμα την αντικατάσταση ακριβών ανταλλακτικών και την μείωση των επισκέψεων σας στον μηχανικό! Καθαρίζει επίσης εισαγωγής αέρος, καρμπυρατερ , μπεκ , τουρμπο , θάλαμο καύσης, βαλβίδες, καταλύτη , φίλτρο PDF και εξάτμιση.



Τα μηχανήματα της Clean-Engine Gr είναι Αμερικάνικης τεχνολογίας και προσφέρουν γρήγορη, ασφαλή, οικολογική μέθοδος καθαρισµού, που ελευθερώνει το πλήρες δυναμικό του κινητήρα σας. 
 
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα αισθητά. Ο κινητήρας ανασαίνει καλύτερα, ξαναβρίσκει την χαμένη του ισχύ, τα καυσαέρια μειώνονται δραματικά, το ρελαντί του γίνεται πιο σταθερό, εξαφανίζονται τα ρεταρίσματα  και μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου.


 
Για την δική σας διευκόλυνση η Clean-Engine Gr διαθέτει κινητές μονάδες εξυπηρέτησης για κατά οίκον καθαρισμούς κινητήρων αυτοκινήτων, καθώς και για την εξυπηρέτηση συνεργείων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κυψέλης 24 Αθήνα ΤΚ 113 62
Τηλέφωνο: 6942 547491 – 6976 570958
E-Mail: [email protected]
Website: www.clean-engine.gr
Facebook
 
 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις