Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι καλύτεροι στις ανακατασκευές μηχανών

Διαβάστηκε από 6966 αναγνώστες - 4/8/2020

Μόνο οι πιο έμπειροι και με τα καλύτερα μηχανήματα μπορούν να πραγματοποιήσουν το απόλυτο ρεκτιφιέ σε έναν κινητήρα αυτοκινήτου. Το συνεργείο Exelixi μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε γύρω από τη μηχανή του αυτοκινήτου σας με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Τα πολλά χρόνια επαγγελματικής ενασχόλησης με κάθε είδους μηχανές εσωτερικής καύσης και η συνεχής ανάπτυξη γνώσεων γύρω από αυτές, κατάφεραν να αναδείξουν το συνεργείο Exelixis σε ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα με τόση εξειδίκευση στο ρεκτιφιέ μηχανών.

Είτε για λόγους επιδιόρθωσης ζημιών, είτε για αύξηση της απόδοσης του κινητήρα, το συνεργείο του κου. Κώνστα Γιώργου θα σας εγγυηθεί το αποτέλεσμα. Τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουν πιστοποιητικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ το προσωπικό παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια για όλες τις νέες τεχνολογίες σε κάθε είδος κινητήρα.

Στο συνεργείο λοιπόν παρέχονται οι εξής υπηρεσίες με σίγουρο αποτέλεσμα και πάντα εντός χρονοδιαγράμματος:
  • Αντικατάσταση εμβόλων
  • Αντικατάσταση κουζινέτων στροφάλου
  • Αντικατάσταση κουζινέτων μπιελών
  • Ελάφρωμα και ζυγοστάθμιση στροφάλων
  • Ροϊκή εξέλιξη καπακιού βαλβίδων (πετυχαίνοντας τη ροή μίγματος και αλλάζοντας το στροβιλισμό, αυξάνουμε την κινητήρια δύναμη).
  • Εκεντροφόρος (μεγαλώνουμε τη διάρκεια αλλάζοντας τις μοίρες του εκεντροφόρου, δίνουμε μεγαλύτερη ισχύ στην απόδοση).
  • Σε ένα από εργοστασιακό κινητήρα, δίνουμε μεγαλύτερη αύξηση από 15 έως 30 hp αλλάζοντας τις μοίρες στον εκεντροφόρο και εξελίσσοντας τη ροή του καπακιού.
  • Σε κάθε ανακατασκευή κινητήρα, αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου το μοντάρισμα της μηχανής ανεξαρτήτως μάρκα κινητήρα.
 
Ακόμη υπάρχει δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης στα ανταλλακτικά για όλη την Ελλάδα, με έξοδα της επιχείρησης. Είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα, ότι χρειάζεται για ένα ασφαλές και καλό αποτέλεσμα.

Σε μία τόσο δύσκολη και λεπτεπίλεπτη εργασία όπως είναι το άνοιγμα του κινητήρα μην εμπιστεύεστε όποιον και όποιον. Εμπιστευτείτε τους καλύτερους στην Exelixis
 

Επινοικωνία
Επωνυμία: Κώνστας Γεώργιος Ρεκτιφιέ – Εξέλιξη
Διεύθυνση: Αναπαύσεως 14 – Κορωπί
Τηλ: 210 6020492
email: [email protected]

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις