Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

100% Diesel Expert

Διαβάστηκε από 9213 αναγνώστες - 13/11/2020

Εδώ και 56 χρόνια ο πρωταγωνιστής στα diesel έχει όνομα: ΠΕΑΚ DIESEL CENTER. Στο Αιγάλεω θα βρείτε τα πάντα γύρω από την επισκευή αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών με εγγύηση αποτελέσματος.

Οι τεράστιες εγκαταστάσεις της ΠΕΑΚ DIESEL CENTER στο Αιγάλεω, αποτελούν την Μέκκα όλων των πετρελαιοκινητήρων. Το εξειδικευμένο προσωπικό παρακολουθώντας όλες τις εξελίξεις και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στους diesel κινητήρες από την πρώτη ημέρα εμφάνισης τους, μέχρι και σήμερα, είναι σε θέση να βρει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε.



Το δοκιμαστήριο αντλιών ΠΕΑΚ DIESEL CENTER στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτιριακό συγκρότημα 1.500 τ.μ, πλήρως ανακαινισμένο, με χώρους αναμονής πελατών, αίθουσα λογιστηρίου, εργαστήρια και συνεργείο αυτοκινήτων. Επίσης, διαθέτει αποθήκη 500 τ.μ., με μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τύπους κινητήρων diesel.

Το συνεργείο ΠΕΑΚ DIESEL CENTER είναι εξουσιοδοτημένο και ανήκει στο επίσημο δίκτυο της μεγαλύτερης εταιρίας γύρω από τα diesel, την Bosch. Τα συνεργεία Bosch Diesel Center παρέχουν ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν: διάγνωση βλαβών, επισκευές εξαρτημάτων / κινητήρων καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες για όλους τους κινητήρες diesel και η ΠΕΑΚ αποτελεί βασικό και σημαντικό συνεργάτη του παγκόσμιου κολοσσού της αυτοκίνησης.

Έτσι, για να έχει εγγυημένα και ασφαλή αποτελέσματα σε κάθε εργασία, η εταιρία διαθέτει διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (Bosch, Delphi / Lucas, Denso), καθώς και 8 δοκιμαστήρια αντλιών, με κορυφαία τα EPS 815 της Bosch και τα AVM 2 της Hartridge, πλήρως εξοπλισμένα για παντός τύπου αντλίες: περιστροφικές VP, UIS (Unit Injector System), Common Rail και PLD. Ακόμη, στο χώρο υπάρχει μόνιμα ηλεκτρολόγος, για την διεξαγωγή ηλεκτρολογικού ελέγχου στα ηλεκτρονικά συστήματα του κινητήρα.



Οι γνώσεις, τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αλλά και το μεράκι γύρω από αυτό το τομέα, εξασφαλίζουν άριστης ποιότητας αποτέλεσμα στον τομέα της επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών. Οι υπηρεσίες δεν σταματούν εδώ καθώς το «μενού» περιλαμβάνει και:
  • Επισκευή αντλιών πετρελαίου - μπεκ
  • Service Diesel
  • Πετρελαιοτεχνικά εργαστήρια
  • Service πετρελαιοκινητήρων
  • Δοκιμαστήρια μπεκ                     
  • Κάρτα ελέγχου καυσαερίων
  • Αλλαγή προθερμαντήρων
  • Ηλεκτρονική ζυγοστάθμιση τουρμπινών
  • Διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (Bosch - Delphi)
  • Δοκιμαστήριο μπεκ Common Rail - CRI PC - Hartridge
  • Επισκευαστικές λύσεις ανάλογα με την παλαιότητα του οχήματος
  • Συνεργείο τοποθέτησης περιοριστών ταχύτητας
Ρωτήστε για οποιαδήποτε απορία τόσο σε θέματα εργασιών όσο και εγγύησης είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ιστοσελίδας με ένα κλικ εδώ.

Τέλος, εξουσιοδοτημένο service παρέχεται και για αντλίες και μπεκ στις μεγαλύτερες εταιρίες όπως: Bosch / Zexel, Denso, LucaS / CAV, Delphi, Siemens ,VDO, Stanadyne, GM και τουρμπινών: KKK, Holset , Schwitzer, Cat, IHI, Garrett, Mitsubishi. 
 
Πλήρης και συνεχής ενημέρωση, γνώση και εμπειρία είναι το τρίπτυχο διαχρονικής αξιοπιστίας της ΠΕΑΚ.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: ΠΕΑΚ DIESEL CENTER
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 57, τ.κ.12241, Αιγάλεω
Τηλ: 2103468902
Email: [email protected]
Ωράριο ​Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 με 17:00
Site: https://peak.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις