Πλήρης μονάδα παροχής υπηρεσιών για ιαπωνικά αμάξια

Διαβάστηκε από 2567 αναγνώστες - 21/3/2021

Μπορεί οι ιαπωνικές μάρκες να είναι οι πιο αξιόπιστες, δεν είναι όμως και αθάνατες. Η επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης παρέχει όλες τις υπηρεσίες από service μέχρι και φανοποιείο.

 
 

Τα συνεργεία της Αττική που σήμερα έχουν ως 35% φθηνότερο service

Η απάντηση σε ότι έχει να κάνει με Honda αλλά και γενικότερα ιαπωνικά αυτοκίνητα, βρίσκεται στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στο συνεργείο του Ιωσήφ Ζαχαράκη.

Η πολυετής παρουσία του στο χώρο και οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες είναι οι πιο τρανή απόδειξη πως το αμάξι σου έχει πέσει στα καλύτερα χέρια. Η εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού γύρω από τα αμάξια της άπω ανατολής και πιο πολύ ακόμα, στα Honda είναι τόσο μεγάλη που εγγυάται πως θα βρει λύση, σε όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται συνολικά στην πλήρη μονάδα περιλαμβάνουν:
  • Service
  • Φανοποιείο
  • Ανταλλακτικά
  • Tuning
  • Ηλεκτρολογείο
Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται, το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό και φυσικά η αγάπη για τα ιαπωνικά αυτοκίνητα έχουνε καταφέρει την επιχείρηση Ιωσήφ Ζαχαράκης να είναι η πρώτη επιλογή όσων ανήκουν στην πιο μεγάλη αυτοκινητιστική οικογένεια.

Τηλεφωνήστε σήμερα ή επισκεφθείτε το κατάστημα στη Λεωφόρο Λαυρίου 176 και το άγχος σας γύρω από το αυτοκίνητο θα εξαφανιστεί άμεσα.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Ιωσήφ Ζαχαράκης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Λαυρίου 176 Γλυκά Νερά
Τηλ: 2106040002 – 6972529060
Site: http://on.fb.me/1fSAvtU