Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Renault Automotivo: Όφελος έως και 30% για τους παλαιούς κατόχους Renault

16/3/2020

Η Renault Automotivo σας ανταμείβει για την επιλογή σας και προσφέρει σε όλους τους πελάτες με αυτοκίνητα παλαιότερα των 5 ετών το πρόγραμμα Renault Total Care 5+.

Η Renault Automotivo επενδύει έμπρακτα στην αξία του after sales και βρίσκεται δίπλα σας μετά την αγορά, ακόμα και αν το αυτοκίνητο σας είναι παλαιότερων ετών.

Τώρα με το πρόγραμμα Renault Total Care 5+, απολαμβάνετε ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και επισκευής από 58¤ προσαρμοσμένα σε κάθε σας ανάγκη.

Κλείσε τώρα ραντεβού εδώ

Ενδεικτικά τα πακέτα περιλαμβάνουν:
• Λιπαντικό service (αντικατάσταση λαδιών και φίλτρου λαδιού),
• Τακτικό service (αντικατάσταση λαδιών, φίλτρο λαδιού, φίλτρου αέρα και μπουζί)
• Αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού
• Αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ,συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λ.π.
• Καθαρισμό A/C κ.α.

Τα πακέτα αυτά αφορούν αυτοκίνητα Renault άνω των 5 ετών και συμπεριλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf και  εργασία σε προνομιακές τιμές και πάντα με απόλυτη διαφάνεια.

Όλες οι εργασίες γίνονται με Γνήσια Ανταλλακτικά Renault, με την εγγύηση επισκευών της Renault και φυσικά χωρίς καμία έκπτωση στην προσφερόμενη ποιότητα. Καθώς προτεραιότητά της  Renault Automotivo είναι η φροντίδα που αξίζει στο Renault σας!

Διατηρήστε την μεταπωλητική αξία και ασφάλεια του Renault σας, με σωστή συντήρηση και γνήσια ανταλλακτικά  από την Renault Automotivo.

Επιλέξτε λοιπόν το πρόγραμμα Renault Total Care 5+ και απολαύστε τη φροντίδα που αξίζει στο αυτοκίνητο σας, με συνολικό όφελος που φτάνει έως και 30%.
 

Αutomotivo 30 Xρόνια  εμπιστοσύνης. Κανείς δεν φροντίζει καλύτερα το Renault σας από τη Renault  Automotivo.
 
Οι προσφορές Renault Total Care 5+ ισχύουν έως τις 31/12/2020.

Site: https://automotivo.gr/

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις