Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Service αυτοκινήτων στον Κολωνό - Πετρουλάκης

Service αυτοκινήτων στον Κολωνό - Πετρουλάκης

Διαβάστηκε από 5604 αναγνώστες - 22/11/2022

Τέρμα το άγχος για το service του αυτοκινήτου. Αν ψάχνεις αξιόπιστο συνεργείο με εγγυημένα αποτελέσματα στη συντήρηση του αυτοκινήτου σου, τότε η λύση ακούει στο όνομα Πετρουλάκης Σταύρος.

Με πρώτη προτεραιότητα την αξιόπιστη και ποιοτική δουλειά, το συνεργείο Πετρουλάκης Σταύρος φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Κοινοποίησέ το »


Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρίας, εξοπλίζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε όλα τα μοντέλα και είναι το δεξί χέρι του προσωπικού. Προσωπικό το οποίο βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες, δεν καθησυχάζεται και εμπλουτίζει τις γνώσεις του για να είναι πάντα εξειδικευμένο με τα νέα μοντέλα, διεκπεραιώνοντας κάθε εργασία που του ανατίθεται, άμεσα και αποτελεσματικά

Μην χάνετε χρόνο και χρήμα σε συνεργεία που δεν ξέρετε εάν είναι σε θέση να σας βρούνε την οικονομικότερη και πιο σίγουρη λύση.

Ελάτε στον Πετρουλάκη και επωφεληθείτε από τις εξής υπηρεσίες:
Ηλεκτρονική διάγνωση
Μηχανικό έλεγχο
Καθαρισμός φίλτρου σωματιδίων (DPF)
Έκδοση κάρτας καυσαερίων
Επισκευές σασμάν
Αλλαγή αμορτισέρ

Το πλούσιο σε ποιότητα και ποσότητα πελατολόγιο της εγγυάται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα της εταιρείας. Εάν θέλετε να έχετε ένα άγχος λιγότερο γύρω από το αυτοκίνητο, μιλήστε με τους καλύτερους.
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Πετρουλάκης Σταύρος
Διεύθυνση: Πάππου 18 – 10442 Κολωνός
Τηλ:  2105138111
e-mail: [email protected]
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις