Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Service για BMW και Μini στην Αθήνα - Cartsakis Service

Service για BMW και Μini στην Αθήνα - Cartsakis Service

Διαβάστηκε από 3184 αναγνώστες - 03/12/2022

Η συντήρηση που σου αρμόζει. Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση του προσωπικού της Cartsakis Service στα αυτοκίνητα των εταιρειών BMW και Μini, σας εγγυάται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το εξειδικευμένο συνεργείο Cartsakis Service είναι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για το service την επισκευή και τη συντήρηση του αγαπημένου σας BMW ή Μini.

Κοινοποίησέ το »


Το τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης των αυτοκινήτων BMW και MINI είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, ενημερωμένο στην προηγμένη τεχνολογία. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα γνήσια διαγνωστικά και τις τρέχουσες ενημερώσεις της BMW που φροντίζουν για την ακριβή διάγνωση αλλά και τον προγραμματισμό των μονάδων ελέγχου του οχήματός σας.

Τα γνήσια ανταλλακτικά σας εξασφαλίζουν τη σιγουριά για την ποιότητα του προϊόντος που παραλαμβάνετε. Κάθε επισκευή και επέμβαση στο αυτοκίνητο σας, είναι βασισμένη στα τεχνικά πρότυπα που ορίζει παγκοσμίως η κατασκευάστρια εταιρεία.
 
Με εξειδίκευση στα μοντέλα της BMW και της MINI, το συνεργείο Cartsakis Service προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης  που αρμόζει σε σας.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:    Βικέλα 41-43 Αθήνα ΤΚ 111 45
Τηλέφωνο: 210 8312558 
Facebook
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ακόμα