Μικρά SUV | Μικρά | Οικογενειακά SUV | Premium | Electric
Service για Smart στον Πειραιά - Κυριακούδης

Service για Smart στον Πειραιά - Κυριακούδης

05/10/2022

Η εταιρεία Smart Κυριακούδης στον Πειραιά είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για service, ανταλλακτικά, αξεσουάρ και επισκευές, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα γύρω από το Smart.

Οι ιδιαίτερες ανάγκες συντήρησης του Smart απαιτούν και εξειδικευμένους μηχανικούς. Από το 2005, η εταιρεία Smart Κυριακούδης στον Πειραιά εξειδικεύεται στη συντήρηση και την επισκευή όλων των μοντέλων Smart.

Με σταθερά βήματα κέρδισε την εμπιστοσύνη με όπλο της την αμεσότητα, την ταχύτητα στην εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές. Στο υπερσύγχρονο συνεργείο της θα δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα, γρήγορα και έξυπνα. Και όλα αυτά πάντα στο πλαίσιο της κατανόησης και της ευελιξίας, έτσι ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε οικονομικά στην συντήρηση του οχήματος σας.

Η Smart Κυριακούδης φροντίζει πάντα για την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη, με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Ο νέος τιμοκατάλογος είναι εναρμονισμένος με τις ανάγκες του κάθε οδηγού,με πλήρες service στην τιμή των 130 ευρώ για το Smart σας.

Με γνώμονα την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία και απόδοση του αυτοκινήτου σας, το προσωπικό είναι άρτια καταρτισμένο και η ποιότητα των εργασιών και των υπηρεσιών είναι πιστοποιημένη με προδιαγραφές ISO.
 
Παράλληλα, η Smart Κυριακούδης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής , ενώ για τη δική σας διευκόλυνση συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και αποζημιώνεται κατευθείαν από την ασφαλιστική. Και σας παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ αυτοκίνητο εξυπηρέτησης!

Smart  Κυριακούδης
Διεύθυνση: Θηβών 46-48, 185 43 Πειραιάς
Τηλ.: 210 - 4204254,
Fax: 210 - 4204265
email: [email protected]
Website: smartkiriakoudis

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις