Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Service και Tuning υψηλού επιπέδου

14/6/2020

Από το μακρινό 1985 όταν και τα δύο αδέλφια (Νίκος και Χρήστος) Παπαδόπουλοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη συντήρηση και βελτίωση αυτοκινήτου, όλοι έβλεπαν την πιο λαμπρή πορεία. Μυστικό επιτυχίας, η αγάπη για το αυτοκίνητο και οι εξειδικευμένες γνώσεις!

Εχετε το καλύτερο αυτοκίνητο και θέλετε την καλύτερη εξυπηρέτηση γύρω από αυτό; Η επιχείρηση Papadopoulos Br`s είναι μονόδρομος. Είτε αναζητάτε της καλύτερη συντήρηση, είτε την πιο εγγυημένη και αποδοτική βελτίωση, μην το σκέφτεστε. Η λύση είναι στο περιστέρι!

Παρέχονται μόνο υψηλές υπηρεσίες και πάντα με την προσωπική καθοδήγηση των αδερφών Παπαδόπουλοι. Ανάμεσα στις εργασίες που παρέχονται στο συνεργείο θα βρείτε και:
  • Υπηρεσίες φανοποιείας – βαφής
  • Ηλεκτρολογικές επισκευές και ανταλλακτικά
  • Ανταλλακτικά καινούργια-μεταχειρισμένα
  • Μετατροπές
  • Βελτιώσεις
  • Service
  • Προετοιμασία και υποστήριξη αγωνιστικών αυτοκινήτων
 
Όταν το πελατολόγιο της εταιρίας περιέχει τα καλύτερα και μεγαλύτερα ονόματα της αγωνιστικής τάξης, δεν έχετε τίποτα να σκεφτείτε! Όλες οι εργασίες διαθέτουν εγγύηση και φυσικά πραγματοποιούνται αφενός με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και αφετέρου υπό την αυστηρή επίβλεψη των πολύ έμπειρων αδελφών Παπαδόπουλοι.

Επικοινωνήστε με το προσωπικό και βρείτε το καλύτερο ανταλλακτικό στη καλύτερη τιμή! Θέλετε να ανεβάσετε επίπεδο το αυτοκίνητο σας και έχετε απορίες? Μη διστάσετε στιγμή να τις μεταφέρετε στην εταιρία.
   
Επικοινωνία
Επωνυμία: Papadopoulos Br`s
Διεύθυνση: ΙΚΑΡΙΑΣ 8 – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ - ΤΚ. 12131
Τηλ: 210-5690730 – 6973018485
e-mail: [email protected]
Site: http://www.papadopoulosbrs.gr/home-1
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις