Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τι κρύβεται πίσω από ένα καλό συνεργείο

24/3/2020

Η τεχνογνωσία ενός συνεργείου, ο σύγχρονος εξοπλισμός και το ανταγωνιστικό πακέτο των υπηρεσιών που παρέχει, το καθιστά ως το κατάλληλο μέρος για τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία έχουν εξελιχθεί σε σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες λειτουργούν με όρους αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ανταγωνιστικά και να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ένα καλό συνεργείο επενδύει στις πιο κατάλληλες και όχι στις πιο φθηνές λύσεις και σε ενημερώνει για το τι, πως, πόσο, πότε, τηρώντας τις δεσμεύσεις του στο ακέραιο.

Σημαντικό μερίδιο επιτυχίας εκτός από τις απαιτούμενες γνώσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό, κατέχει και το κομμάτι των ανταλλακτικών, αφού ένα σωστό συνεργείο πρέπει να διαθέτει υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά για κάθε αυτοκίνητα και για κάθε περίσταση.

Ο  αφανής ήρωας πίσω από ένα καλό συνεργείο είναι ο προμηθευτής, ο οποίος φροντίζει να παρέχει αξιόπιστες λύσεις στον επιχειρηματία, στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς και πάντα με εγγύηση ποιότητας και λειτουργίας.

Στόχος ενός καλού συνεργείου είναι να συνεργάζεται με μια αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο των ανταλλακτικών, που θα του εγγυάται κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, αφού αν πάει κάτι στραβά η ζημιά θα μετακυλήσει και στο ίδιο το συνεργείο.  

Το πλεονέκτημα της πολύχρονης εμπειρίας των μιας εταιρίας ανταλλακτικών δίνει το υψηλό know how και οδηγεί σε «σοφές» επιλογές, όταν χρειαστεί να κριθεί το ποια ανταλλακτικά είναι φτιαγμένα και «κουμπώνουν» όπως πρέπει στο αυτοκίνητό σας. Έτσι ο πελάτης θα κρατήσει σωστά συντηρημένο το αυτοκίνητο του, διατηρώντας παράλληλα την μεταπωλητική του αξία ψηλά.
 

 Στην εταιρεία του ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΣΗΦ θα βρείτε ανταλλακτικά για επιβατικά αλλά και φορτηγά:
Aριστης ποιότητας
Aνταγωνιστικές τιμές
Παράδοση χωρίς επιβάρυνση 
Δωρεάν παροχή συμβουλών
Δυνατότητα προσφοράς εργασίας επισκευής οχήματος με κάποιον από τους συνεργάτες του ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΣΗΦ. 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Λ. Δημοκρατίας 108, Κερατσίνι 
Τηλέφωνο: 210 4007030
Fax: 210 4003569
Κινητό: 6944917972
Site: www.smart4you.net
Email: [email protected]
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις