Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το καλό το αμάξι, από το service φαίνεται

18/5/2020

Οι κορυφαίες επιδόσεις και ασφάλεια δεν εξαρτώνται μόνο από την μάρκα και το μοντέλο του αυτοκινήτου αλλά και από την ποιότητα του service. Στην Pits Service Μηλαρογιώργος παρέχονται μόνο υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για ένα καλύτερο αυτοκίνητο.

Είτε αντιμετωπίζετε θέματα μηχανολογικής, είτε ηλεκτρολογικής υποστήριξης, στο συνεργείο Pits Service θα βρείτε την λύση. Η πολυετής εμπειρία και η άριστη τεχνική κατάρτιση σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό σας εγγυώνται ένα πράγμα. Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Μεγαλύτερη απόδειξη; Η φήμη και το πελατολόγιο της επιχείρησης.

Στον μακρύ κατάλογο με τις παρεχόμενες εργασίες θα βρείτε:
  • Εξειδικευμένο Service Αυτοκινήτων
  • Διαγνωστικός Ηλεκτρονικός Έλεγχος
  • Καθαρισμός μπεκ
  • Έλεγχος ABS & Injection
  • Προετοιμασία Κτεο
  • Μετατροπές
  • Ρυμούλκηση οχήματος
  • Service Air condition - Clima
  • Πωλήσεις - Ανταλλαγές αυτοκίνητων
  • ​Εμπορία  μεταχειρισμένων ανταλλακτικών
 
Εκτός από τα παραπάνω, στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε και μια τεράστια γκάμα σε καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά , γνήσια και after market, που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη του οχήματός σας.

Η πιο ξεκάθαρη διαδικασία που θα δείτε σε συνεργείο!

Συγκεκριμένα, αφού γίνει ο εξονυχιστικός έλεγχος του οχήματός σας, έρχεται η λεπτομερής καταγραφή κάθε προβλήματος και κάθε βλάβης που εντοπίστηκε. Ακολούθως, γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τα αποτελέσματα του ελέγχου, καθώς και για το κόστος των επισκευών που απαιτούνται. Αφού δώσετε την έγκρισή σας, γίνεται και επισκευή του οχήματός σας, χρησιμοποιώντας ανταλλακτικά άριστης ποιότητας, που διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία του.
 
Προκειμένου να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αναγκαιότητα των επισκευών, κατά την παράδοση του οχήματός σας, παίρνετε εάν θέλετε τα ανταλλακτικά που αντικαταστάθηκαν μαζί με την διευκρίνιση για τους λόγους που οδήγησαν στην αντικατάστασή τους. Επιπλέον, παρέχεται  εγγύηση σε όλα τα ανταλλακτικά, παρέχοντάς σας τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση, ώστε να απολαμβάνετε υψηλές αποδόσεις και ασφάλεια στο δρόμο!
 
Επικοινωνία
Επωνυμία: Pits Service Μηλαρογιώργος
Διεύθυνση: Γεωρ. Παπανδρέου 171 Μεταμόρφωση
Τηλ: 210 28 52 250 - Κιν:  697 226 1288
Ωράριο :  Δευ-Παρ 08:00-17:0 - Σάββατο 08:00-14:00
Site: http://milarogiorgos.gr/index.html
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις