Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το συνεργείο American Quality Service εξειδικεύεται στη συντήρηση και επισκευή για όλα τα αμερικάνικα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς

Το συνεργείο American Quality Service εξειδικεύεται στη συντήρηση και επισκευή για όλα τα αμερικάνικα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς

Διαβάστηκε από 6630 αναγνώστες - 2/9/2022

Το συνεργείο American Quality Service με εξειδίκευση στα αμερικάνικα μοντέλα, προσφέρει όλη τη γκάμα εργασιών που αφορούν στη συντήρηση του αγαπημένου σου αυτοκινήτου.

Η επιχείρησή American Quality Service δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης αυτοκινήτων και εξειδικεύεται σε όλα τα μοντέλα των αμερικάνικων εταιρειών. Διαθέτει τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία μέσω υποστήριξης από συνεργάτες τους εξωτερικού.

Στο εξειδικευμένο συνεργείο της American Quality Service θα συναντήσετε ένα οργανωμένο χώρο με κορυφαία μηχανήματα  και μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό δεσμεύεται για την ικανοποίηση όλων των αναγκών που μπορεί να προκύψουν στο αυτοκίνητο σας και αυτός είναι ο λόγος που τους προτιμούν οι πελάτες.

Ανάμεσα στις παρεχόμενες υπηρεσίες θα βρείτε:

  • Service - Επισκευή
  • Ανταλλακτικά γνήσια - after market
  • Έλεγχος και επισκευή ηλεκτρικών μερών - ηλεκτρικών
  • Service όλων των μηχανικών μερών
  • Επισκευές κινητήρων - αυτόματων σασμάν
  • Διαγνωστικός έλεγχος
Στην American Quality Service μπορείτε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας αφού οι τεχνικοί χρησιμοποιούν σύγχρονα διαγνωστικά μέσα, και μαζί με κατάλληλα ανταλλακτικά θα συντηρήσουν και θα επισκευάσουν το αγαπημένο σας αμερικάνικο μοντέλο των group CRYSLER, GM και FORD.

Η πολυετής εμπειρία και η συνεχής εκπαίδευση στις καινούργιες τεχνολογίες για τα αμερικάνικα αυτοκίνητα σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό, δίνουν λύση σε κάθε σας πρόβλημα. Εσείς απολαμβάνετε προσιτές τιμές, εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα και την αξιοπιστία.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Πλαπούτα 113 Ηράκλειο ΤΚ 141 21
Τηλέφωνο: 210 2814316
Κινητό: 6977 088828
Email: [email protected]

 

Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις