Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 ευρύχωρα mini πόλης

5 ευρύχωρα mini πόλης

5 ευρύχωρα mini πόλης

Διαβάστηκε από 10866 αναγνώστες - 1/2/2023

Τα mini πόλης έχουν ως θετικά την χαμηλή τιμή αγοράς και τις μικρές διαστάσεις, που τα κάνουν ικανά να χωράνε σε κάθε στενάκι της πόλης. Τι γίνεται με τον τομέα της ευρυχωρίας όμως; Σου παρουσιάζουμε 5 mini που έχουν χώρους αντάξιους μοντέλων μιας κατηγορίας επάνω, και είναι τα Fiat Panda, Hyundai i10, Kia Picanto, Renault Twingo και Toyota Aygo X.

5 mini πόλης με μεγάλους χώρους

Τα mini μοντέλα, δηλαδή αυτά που είναι μια κατηγορία κάτω από τα μικρά, είναι δημιουργημένα με κύριο γνώμονα την εύκολη μετακίνηση στην πόλη. Με την πάροδο των ετών οι διαστάσεις όλων των αυτοκινήτων μεγαλώνουν, κάτι που ισχύει και στη συγκεκριμένη κατηγορία, γεγονός που καθιστά τα πάλαι ποτέ «λιλιπούτεια» mini να είναι ικανά να χωρούν άνετα και με ασφάλεια 4 ενήλικες επιβάτες, να έχουν μεγάλο-για τα δεδομένα του μεγέθους τους- πορτ-μπαγκάζ, και να είναι κατάλληλα και για ταξίδι.

Κάναμε έρευνα στα μοντέλα που έχουμε δοκιμάσει ως τώρα, συγκρίναμε τις μετρήσεις μας και σας παρουσιάζουμε 5 mini πόλης με άνετους χώρους, τα οποία είναι το Fiat Panda, το Hyundai i10, το Kia Picanto, το Renault Twingo και το Toyota Aygo X.

Ας δούμε την πεντάδα με τις αναλυτικές μετρήσεις ευρυχωρίας της καμπίνας και του πορτ-μπαγκάζ, και τα σημεία που υπερέχει το κάθε μοντέλο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε