Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
AUDI A1 SPORTBACK VS FORD FIESTA Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

AUDI A1 SPORTBACK VS FORD FIESTA Συγκριτικό

Audi A1 Sportback VS Ford Fiesta: Premium ή το top της κατηγορίας;

Διαβάστηκε από 32749 αναγνώστες - 26/2/2023

Συγκρίνουμε το premium μικρό Audi A1 Sportback με το Ford Fiesta που είναι το καλύτερο της κατηγορίας του. Βαθμολογούμε τα δύο μοντέλα στις επιδόσεις, την κατανάλωση, την ευρυχωρία, τις εγγυήσεις, τον εξοπλισμό και την τιμή και βλέπουμε ποιο είναι καλύτερο και πώς στέκονται απέναντι από τον ανταγωνισμό.

Συγκρίνουμε το Audi A1 Sportback με το Ford Fiesta και τα βαθμολογούμε

Το Audi A1 Sportback είναι το πιο premium μοντέλο της κατηγορίας του. Πόσο καλό είναι στους υπόλοιπους τομείς; Για να το διαπιστώσουμε, το συγκρίνουμε με το Ford Fiesta, που είναι το καλύτερο μικρό στις αξιολογήσεις μας και βαθμολογούμε τα δύο μοντέλα με κριτήρια τις επιδόσεις, την κατανάλωση, την ευρυχωρία, την ασφάλεια, τις εγγυήσεις και την τιμή.

Με αυτό τον τρόπο δεν θα δούμε απλά ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερο, αλλά και το πώς κατατάσσονται συγκριτικά με τον υπόλοιπο ανταγωνισμό. Υπενθυμίζουμε πως το άριστα είναι το 100.

Σε μια εποχή που το χειροκίνητο κιβώτιο είναι είδος προς εξαφάνιση, επιλέγουμε να συγκρίνουμε το Audi A1 Sportback με το Ford Fiesta στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο. Το Audi A1 Sportback 35 TFSI με ισχύ 110 άλογα έχει τιμή 26.900 ευρώ, ενώ το Ford Fiesta των 125 ίππων κοστίζει 24.573 ευρώ.

Ας δούμε σε ποια σημεία ξεχωρίζει το κάθε μοντέλο, και ποια είναι η συνολική βαθμολογία του καθενός.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε