Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Honda HR-V e:HEV VS Renault Arkana E-TECH: Ποιο υβριδικό SUV αξίζει;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda HR-V e:HEV VS Renault Arkana E-TECH: Ποιο υβριδικό SUV αξίζει;

Διαβάστηκε από 12623 αναγνώστες - 4/5/2022

Με υβριδικούς κινητήρες, υψηλή ποιότητα κύλισης και εμφάνιση που θυμίζει coupe, το Honda HR-V e:HEV και το Renault Arkana E-TECH είναι δύο SUV που αναμένεται να «κονταροχτυπηθούν». Ποιο συμφέρει για αγορά;

Συγκρίνουμε τα υβριδικά SUV Renault Arkana E-TECH και Honda HR-V e:HEV

Το Honda HR-V e:HEV είναι ο νέος «παίκτης» στην κατηγορία των υβριδικών SUV, και έχει εμφάνιση εμπνευσμένη από coupe κατασκευές. Το design και ο υβριδισμός κάνουν τη «συνταγή» του ιαπωνικού μοντέλου να ακούγεται παρόμοια με αυτή ενός γαλλικού οχήματος, που δεν είναι άλλο από το Renault Arkana E-TECH, που είναι επίσης μία φρέσκια πρόταση στην αγορά. Με διαφορά τιμής που δεν είναι ακραία (1.660 ευρώ), ποιο από τα δύο υβριδικά SUV είναι καλύτερο; Συγκρίνουμε το Ιαπωνικό με το Γαλλικό SUV και το ανακαλύπτουμε!

33.350 ευρώ κοστίζει το Honda HR-V e:HEV, 31.690 το Renault Arkana E-TECH

Το νέο Honda HR-V e:HEV έχει τιμή που ξεκινά από τα 33.350 ευρώ για την έκδοση Elegance. Ο κινητήρα είναι υβριδικός με συνδυαστική ισχύ 131 ίππους. Ο βενζινοκινητήρας έχει χωρητικότητα 1,5 λίτρα, ενώ το σύνολο συνεργάζεται με κιβώτιο ταχυτήτων 1 σχέσης.
Παρότι βασική, η Elegance έκδοση διαθέτει αρκετά πλούσιο εξοπλισμό. Ως standard βρίσκουμε προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης με έλεγχο γκαζιού για το μετριασμό της πρόσκρουσης, σύστημα διατήρησης στη λωρίδα κυκλοφορίας με προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής, αυτόματο φρενάρισμα, λειτουργία φρένου χαμηλής ταχύτητας, σινιάλο έκτακτης ακινητοποίησης, αυτόματο κλιματισμό, αισθητήρες φωτός και βροχής, συναγερμό, θερμαινόμενα καθίσματα, οθόνη αφής 9 ιντσών με σύστημα πλοήγησης και αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω και φώτα LED εμπρός-πίσω.

Μάρκα-Μοντέλο-Τύπος Τιμή
Renault Arkana E-TECH 145 PS Expression 31.690 ευρώ
Honda HR-V e:HEV 131 PS Elegance 33.350 ευρώ
Το Renault Arkana E-TECH Hybrid κοστίζει 1.660 ευρώ λιγότερα, και έχει τιμή 31.690 ευρώ για την έκδοση Expression. Στο standard εξοπλισμό υπάρχουν τα ακόλουθα: Cruise control, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας, αυτόματος κλιματισμός, αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών και δικύκλων, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας με προειδοποίηση αλλαγής, οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα infotainment με εικόνα από camera οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός-πίσω, ECO mode, αυτόματος κλιματισμός, αναδιπλούμενοι καθρέπτες, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, LED φώτα εμπρός-πίσω, αισθητήρες φωτός και βροχής, και διαμορφώσιμη έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών στον πίνακα οργάνων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε