Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia Niro VS Renault Arkana Συγκριτικό
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Kia Niro VS Renault Arkana Συγκριτικό

Kia Niro VS Renault Arkana: 2 υβριδικά SUV που ξεχωρίζουν

Διαβάστηκε από 19663 αναγνώστες - 13/1/2023

Το Kia Niro και το Renault Arkana είναι 2 νέα οικογενειακά SUV που ξεχωρίζουν για την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Το Kia είναι φουτουριστικό και το Renault παραπέμπει σε coupe. Ποιο είναι καλύτερο όμως; Συγκρίνουμε τα μοντέλα και τα αξιολογούμε στην κατανάλωση, στις επιδόσεις, στην ευρυχωρία, στον εξοπλισμό, στις εγγυήσεις και στην τιμή.

Συγκρίνουμε το Kia Niro με το Renault Arkana

Τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες παρουσιάζουν ολοένα και πιο ενδιαφέρουσες κατασκευές στην κατηγορία των SUV, δημιουργώντας αυτοκίνητα που είναι μοναδικά και ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό. Δύο από αυτά είναι το Kia Niro που έχει ιδιαίτερο, «διαστημικό» σχεδιασμό και το Renault Arkana που «παντρεύει» τα SUV με τα coupe, ακολουθώντας μια στρατηγική που μέχρι στιγμής βλέπαμε σε πιο premium και ακριβά οχήματα.

Ποιο είναι καλύτερο, το Kia Niro ή το Renault Arkana; Για να το μάθουμε, συγκρίνουμε τα δύο μοντέλα και τα αξιολογούμε όσον αφορά την κατανάλωση, τις επιδόσεις, την ευρυχωρία, τον εξοπλισμό, τις εγγυήσεις και την τιμή. Η βαθμολογία θα γίνει με άριστα το 100 και έτσι θα φανεί όχι μόνο ο νικητής του συγκεκριμένου συγκριτικού, αλλά και το πόσο ανταγωνιστικά είναι τα εν λόγω αυτοκίνητα στην κατηγορία τους.

Επιλέξαμε τις υβριδικές εκδόσεις του Kia Niro και του Renault Arkana, οι οποίες αποδίδουν 141 και 145 ίππους αντίστοιχα και διακρίνονται για τη χαμηλή τους κατανάλωση. Το υβριδικό Kia Niro έχει τιμή από 33.490 ευρώ, ενώ το Renault Arkana E-Tech κοστίζει 33.290 ευρώ. Αμφότερα τα μοντέλα έχουν ακριβώς την ίδια τιμή, ποιο όμως θα αποδειχθεί καλύτερο; Ήρθε η ώρα να το δούμε!

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε